OTIŠAO IZ PARTIZANA, PA SE OGLASIO: Ožegović se u oproštajnoj poruci zahvalio Grobarima na zvižducima!
Ognjen Ožegović se zahvalio Grobarima na zvižducima, Foto: Starsport©

Niko to nije očekivao

OTIŠAO IZ PARTIZANA, PA SE OGLASIO: Ožegović se u oproštajnoj poruci zahvalio Grobarima na zvižducima!

Napadač je na poslednjem meču u crno-belom dresu dobio jasnu poruku od navijača da ga ne žele u timu

Objavljeno: 09:39h

Ognjen Ožegović je napustio Partizan, a sa stadiona u Humskoj ispraćen je zvižducima navijača i porukama da im ne treba u klubu.

Samo dan nakon što se to dogodilo po završetku utakmice protiv TSC-a, crno-beli su prodali Ožegovića u Darmštat i u Cvajti će nastaviti svoju karijeru.

U međuvremenu se nekadašnji mladi reprezentativac oprostio od kluba, ali i od Grobara koji su mu jasno stavili do znanja da ga ne žele u ekipi.

- Želim da se zahvalim svim mojim saigračima koji su mi uvek bili oslonac i podrška,koji su mi učinili da prethodne dve godine budu najradosnije u mom životu. Svim trenerima,svim radnicima na Teleoptiku i u klubu koji su uvek radili za nas i verovali u nas. Želim da se zahvalim svim navijačima koji su mi svojim zvižducima pokazali koliko je težak ovaj sveti dres, a svojim aplauzima i podrškom koliko je ustvari lepo živeti, voleti i igrati za Partizan. Svima želim mnogo radosti, zdravlja i uspeha... Neće biti lako ali će uvek biti lepo! Hvala ti crno bela ljubavi - napisao je Ožegović na Instagramu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.