CELA JE NACIJA REPREZENTACIJA: Orlovi delili karte građanima, od vrata do vrata! Navijači nisu krili oduševljenje!
Sergej Milinković Savić i Nikola Maksimović su delili karte navijačima, Foto: Fudbalski savez Srbije

sjajno

CELA JE NACIJA REPREZENTACIJA: Orlovi delili karte građanima, od vrata do vrata! Navijači nisu krili oduševljenje!

Prvih pet fudbalskih zaljubljenika koji su tačno odgovorili, dobili su poklon Fudbalskog saveza Srbije u vidu ulaznica i dresa reprezentacije

Objavljeno:

Stariji ljubitelji fudbala pamte slogan, tada Fudbalskog saveza Jugoslavije – Cela nacija reprezentacija – a ono što je moglo da se vidi na ulicama prestonice, možda i najbolje ide u prilog tog nekad veoma popularnog slogana.

Fudbalski savez Srbije i medija i marketinška služba osmislila je nagradnu igru sve u želji da se reprezentacija približi narodu, odnosno narod reprezentaciji. Preko društvenih mreža trebalo je samo dati odgovor na pitanje: Ko je sve bio strelac za Srbiju u mečevima sa Portugalijom od 2006. godine?

1 / 5 Foto: Fudbalski savez Srbije

Prvih pet fudbalskih zaljubljenika koji su tačno odgovorili, dobili su poklon Fudbalskog saveza Srbije u vidu ulaznica i dresa reprezentacije, ali pravo iznenađenje je tek usledilo. Naime, jedno zvono na vratima ili pak trenutak da se nađeš na pravom mestu kao slučajni prolaznik, može nekad da ti ulepša dan a za to su se danas potrudili naši reprezentativci Sergej Milinković-Savić i Nikola Maksimović.

Slike govore više od reči. Sve za Srbiju i Jedan tim srcem svim!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.