NICA NUDILA MILIONE ANDRIJI ŽIVKOVIĆU: Sve je stopirao njegov otac, a razlog je više nego smešan za tako nešto!
Andrija Živković, Foto: Dado Đilas

NE IDE NIKUDA

NICA NUDILA MILIONE ANDRIJI ŽIVKOVIĆU: Sve je stopirao njegov otac, a razlog je više nego smešan za tako nešto!

Prema pisanju portugalskih medija, bivši biser Partizana je odbio da napusti klub portugalski klub iako je imao ponudu francuske Nice

Objavljeno:

Doskorašnji kapiten mlade reprezentacije Srbije Andrija Živković ostaće i sledeće godine u Benfici.

U Lisabonu su mu poručili da ne računaju na njega, a prema pisanju portugalskih medija, bivši biser Partizana je odbio da napusti tim iako je imao ponudu francuske Nice.

Novi gazda francuskog kluba Džim Retklif je želeo Živkovića u redovima Nice. Čelnici Benfike su zamalo prihvatili ponudu od oko 10 miliona evra, a ceo transfer je stopirao Andrijin otac i menadžer Jovica koji je smatrao da Francuzi nude premalo para.

Na "La Lužu", Andrija Živković je među plaćenijim igračima. Ugovor je potpisao 2016. godine kada je dobio četiri miliona evra, a parafiran je bio i gradacijski po kome je u prvoj sezoni dobijao 2.100.000 godišnje dok bi u poslednjoj zarađivao 4.900.000. Poslednja sezona Živkovićevog ugovora je 2020/21 pa Benfika na kraju ove sezone ima poslednju priliku da zaradi na trasferu srpskog igrača. Upravo je to detalj koji bi mogao da pomogne Živkoviću da dobije minutažu u narednoj sezoni pošto je poslednju prvenstvenu utakmicu odigrao još 11. januara, a sada je izgubio i mesto u reprezentaciji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.