UVREĐENI ME NE ZANIMAJU: Kolarov o Zvezdi i Partizanu pred meč Srbije sa Portugalom!
Aleksandar Kolarov, Foto: Adria Media TV

orlovi u jatu

UVREĐENI ME NE ZANIMAJU: Kolarov o Zvezdi i Partizanu pred meč Srbije sa Portugalom!

- Uz malo sreće možemo da napravimo dobar rezultat - rekao je kapiten novinarima u Staroj Pazovi.

Objavljeno: 18:39h

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov na konfenerciji uoči meča sa Portugalom govorio je šansama Orlova protiv evropskog prvaka.

Kolarov je govorio na početku o atmosferi u taboru Srbije.

- Koliko vidim, nema povredjenih, a uvredjeni me ne zanimaju. Atmosfera se gradi pobedama. Mora da postoji uzajamno poštovanje. To je temelj za sve ostalo. Svi momci su na mestu, veliki su profesionalci i radujem se utakmicama. Igrači treba da pokažu ono što mogu. Uz malo sreće možemo da napravimo dobar rezultat - rekao je Kolarov novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija će u subotu igrati u Beogradu protiv Portugala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a posle tri dana sledi utakmica sa Luksemburgom.

- Ne možemo da se koncentrišemo samo na Ronalda iako na njega treba obratiti najveću pažnju. Svaki igrač je pretnja. Ronaldo donosi samo kvalitet više. Ostali su odlični igrači, veoma nezgodni. Bernardo Silva je uz Ronalda jedan od najboljih njihovih igrača. Portugal je jedna od najkvalitetnijih reprezentacija u Evropi. Bili su šampioni Evrope i nadogradili su se od tada, sada su više kompaktni. Imaju nekoliko igrača koji su u odličnim formama. Jedna su od najkompetitivnijih reprezentacija - kazao je Kolarov.

Kapiten Orlova se osvrnuo i nauspeh Zvezde i Partizana..

- To je mnogo bitno za njih kao klubove, a generalno i za naš fudbal. Pažnja dela Evrope se usmerila na našu zemlju. Nadam se da ćemo imati makar delić podrške i atmosfere koju imaju naši klubovi.

BONUS VIDEO:

(Mirjana Stepić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.