NEIZVESNOST U HUMSKOJ: Grobari čekaju odluku Evropske kuće fudbala!
Foto: Starsport©

partizan uložio žalbu

NEIZVESNOST U HUMSKOJ: Grobari čekaju odluku Evropske kuće fudbala!

UEFA ima reč

Objavljeno:

Partizan će igrati u grupnoj fazi Lige Evrope, a za rivale će imati Mančester Junajted, Astanu i AZ Alkmar.

Crno-beli su izdali saopštenje u vezi sa prodajom karata za ovo takmičenje. Naglašeno je da se čeka odluka UEFA o žalbi FK Partizan.

Podsetimo, Partizan je kažnjen sa dve utakmice igranja bez publike, a jedan meč je odrađen u kvalifikacijama protiv Moldea (uz prisustvo mlađih od 14 godina).

– Zbog velikog broja upita u vezi sa prodajom karata za predstojeće mečeve grupne faze UEL sa ekipama AZ Alkmara, Astane i Mančester Junajteda, FK Partizan obaveštava sve navijače da će karte biti puštene u prodaju po dobijanju konačne odluke nadležnog organa UEFE o eventualnoj kazni i igranju prve utakmice u evropskom takmičenju na stadionu Partizana bez prisustva publike na šta je klub uložio žalbu.

Kada je reč o kartama za gostujuće navijače tačan broj ulaznica koje će biti puštene u prodaju znaće se posle dogovora klubova učesnika, a koji su ove nedelje u toku.

Sa svim preciznim informacijama javnost će biti upoznata putem sredstava komunikacije po dobijanju konačnih odluka - stoji u saopštenju Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.