POJAVIO SE SNIMAK TUČE DELIJA I FIRMAŠA: Brutalan sukob na Mostu Slobode, korišćene baklje i dimne bombe!
Tuča Delija i Firmaša na Mostu Slobode, Foto: Printscreen/Youtube/Balkan Ultras

Procurio

POJAVIO SE SNIMAK TUČE DELIJA I FIRMAŠA: Brutalan sukob na Mostu Slobode, korišćene baklje i dimne bombe!

Navijači dva tima su se potukli pre utakmice

Objavljeno:

Derbi kola u Novom Sadu između Vojvodine i Crvene zvezde imao je užasnu i krvavu uvertiru zbog sukoba navijača dva kluba na Mostu Slobode.

Negde oko 18 časova u subotu došlo je do žestokog sukoba Delija i Firmaša, koji "ratuju" već neko vreme verbalno, ali sada je došlo i do fizičkog sukoba.

Tek sada se na internetu pojavio i snimak kompletne tuče na osnovu koga se može videti i da su u sukobu korišćene i baklje i dimne bombe.

Inače, kako je javio "021", na mostu je došlo do tuče grupe navijača, nakon čega je policija reagovala, ispričali su očevici.

- Odjednom su svi na mostu stali i ispred sebe sam video kolonu. Na mostu su bili neki mladići, koji su mahali bakljama, skakali i trčali okolo. Bio sam dosta daleko i nisam siguran da li su se tukli ili su samo stali, izašli iz automobila i pravili bakljadu. Sve je to kratko trajalo i u roku od dva, tri minuta, policija je bila na mostu i uhapsila deo njih - ispričao je jedan od očevidaca.

Očevici su ispričali i da je nekoliko mladića, koji su pripadali ovoj grupi, pobeglo niz stepenice Mosta slobode u Kamenički park.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.