PARTIZAN OSETIO ZAŠTO JE TSC PRVI NA TABELI: Crno-belima treba sto šansi da bi dali gol i to skupo plaćaju!
Foto: Starsport©

Linglong Superliga Srbije, 7. kolo

PARTIZAN OSETIO ZAŠTO JE TSC PRVI NA TABELI: Crno-belima treba sto šansi da bi dali gol i to skupo plaćaju!

Sva dešavanja na meču u Humskoj ste pratili u "lajv blogu" na Espresu

Objavljeno: 23:58h

Partizan nije uspeo da proslavi pobedom pred svojim navijačima plasman u Ligu Evrope, već je doživeo novi kiks, drugi u Superligi ove sezone i već sada se nalazi u ozbiljnom zaostatku za rivalima.

Najprijatnije iznenađenje domaćeg prvenstva i prvoplasirani tim na tabeli, TSC iz Bačke Topole, je pokazao zašto je odlično kao novajlija startovao sezonu i uspeo da ostane neporažen u Humskoj, odigravši 1:1 u 7. kolu Linglong Superlige.

Bio je Partizan bolji rival, i ako ćemo po prilikama i igri da gledamo zaslužio je trijumf, ali zašto to nisu učinili igrači u belim dresovima sami su krivi.

Jednostavno, ima problema sa realizacijom klub iz Humske na svim mečevima ove sezone, stvara šanse, ali ih retko pretvara u golove, a tu pre svega mislimo na Umara Sadika.

Nigerijac jeste postigao fantastičan gol za izjednačenje, nakon što je Lukić šokirao čitav stadion golom u 26. sekundi za vođstvo gostiju, ali je zato promašio dva neverovatna zicera.

Kada se na to dodaju i promašaji Ostojića, Miletića, Tošića, Uroševića, Sume, Asana, uz sebičnost u pojedinim situacijama, jasno je zašto nisu uspeli da pobede zaista odličan tim Zoltana Saba koji se sjajno branio i stizao i da pripreti u napadu, posebno u prvom poluvremenu.

Zato će Milošević narednu dvonedeljnu pauzu u prvenstvu zbog utakmica reprezentacije, morati da iskoristi da pre svega sa svojim napadačima i ofanzivnim igračima poradi na realizaciji.

TSC je posle ovog meča ostao prvoplasirani tim na tabeli sa 17 bodova i dva meča više u odnosu na Crvenu zvezdu i Partizan.

PARTIZAN - TSC 1:1 (Sadik 44 - Lukić 1)

Partizan: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Natho, Zdjelar - Lutovac (od 46. Tošić), Suma, Asano - Sadik (od 65. Ožegović)

TSC: Filipović - Varga, Skopljak, Antonić, Ponjević - Milićević, Tumbasević, Tomanović, Duronjić (od 71. Grabež) - Silađi (od 85. Gavrić), Lukić (od 82. Šinković).

Sva dešavanja na meču u Humskoj ste pratili u "lajv blogu" na Espresu.

96. minut - Sudija Simović je odmah posle ove prilike za Partizan svirao kraj meča. Crno-beli su odigrali samo 1:1 protiv novajlije u Superligi i prvoplasiranog tima na tabeli.

96. minut - Kakva sada šansa u poslednjem minutu. Asano je pokušao, lopta se odbila do Ožegovića kome je zasmetao Suma i šutirao je preko gola u poslednjim sekundama.

90.minut - Igraće se još 6 minuta u Humskoj.

86. minut - Pao je sada Ožegović u kaznenom prostoru TSC-a, ali prema proceni sudije Simovića pokušao je da iscenira penal i zato je dosudio indirekt za goste i dao žuti karton napadaču Partizana.

80. minut - Ređaju se šanse pred golom gostiju. Urošević je sada glavom naleteo na loptu i ponovo ona odlazi pored gola.

79. minut - Nova šansa pred golom Filipovića. Miletić se sjajno ubacio na peterac, a pogodio ga je u glavu saigrač, ali nije dobro šutirao junak iz Norveške.

65. minut - Posle kraćeg prekida dok se raščisti dim od bakljade koju su napravili Grobari, nastavljena je utakmica.

57. minut - I ponovo sada Sadik promašuje sjajnu šansu koju mu je servirao Strahinja Pavlović u kontranapadu. Šutirao je Nigerijac pored gola, iako je bio neometan u šesnaestercu TSC-a.

Bakljada frakcije navijača Partizana
Bakljada frakcije navijača Partizanafoto: Espreso

52. minut - Navaljuje Partizan svim silama i opseda kazneni prostor gostiju.

47. minut - Prvi opasan napad crno-belih u drugom delu meča. Asano se stuštio prema šesnaestercu i odlučio da prodor završi udarcem ali pored gola.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, a Savo Milošević je napravio izmenu. U svlačionici je ostao Lutovac, a umesto njega je na terenu Zoran Tošić.

1 / 12 Foto: Starsport©

45. minut - Kraj prvog poluvremena! Navijači Partizana su skandirali Nemanji Miletiću, strelcu gola protiv Moldea koji je doneo Ligu Evrope, a potom i Umaru Sadiku, koji je postigao majstorski gol samo koji minut ranije.

44. minut - GOOOL! Kakav pogodak Umara Sadika sada koji je razgalio desetak hiljada navijača na tribinama Partizana. Iskupio se ovim potezima i pogotkom Nigerijac za sve one promašaje u prethodnim i na ovoj utakmici.

Fantastičan solo prodor začinjen driblingom krunisao je pogotkom.

31. minut - Umalo sada 2:0 za goste. Posle kornera je skočio sjajno na drugoj stativi štoper TSC-a, ali je šutirao iz odlične pozicije pored gola Stojkovića.

25. minut - Upropastio je sada Suma odličnu kontru 5 na 3, pošto je nespretno reagovao, pa se ne može čak ni da je promašio loptu na petercu posle ubacivanja Lutovca.

16. minut - Nova velika šansa za Partizan, a Sadik pokazuje da nije klasičan egzekutor. Ovo je još jedna šansa koju nije pretvorio u gol u moru onih koje nije iskoristio od kada je stigao u Humsku.

13. minut - Evo sada najbolje šanse za crno-bele. Centaršut iz slobodnog udarca sa leve strane, takozvani skraćeni korner, Ostojić je ostao sam, ali je previše ušao pod loptu i loše je zahvatio.

8. minut - Agresivniji je Partizan posle šokantno primljenog gola u 26. sekundi utakmice. Krenuli su ofanzivno sada crno-beli, ali bez konkretne završnice.

1. minut - GOOOL! Kakav šok na stadionu Humskoj. TSC samo što je krenuo sa centra postigao je gol. Strelac je Nenad Lukić posle tek nešto više od 20 sekundi. Ovo je peti gol Lukića u sezoni.

19.20 - Poznate su i startne postave dve ekipe. Savo Milošević je odlučio da odmori Zorana Tošića, dok će najzvučnije pojačanje ovog leta, Natho, početi meč od 1. minuta.

Partizan: Stojković, MIletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Natho, Lutovac, Suma, Asano, Sadik.

TSC: Filipović, Skopljak, Varga, Tomanović, Milićević, Tumbasević, Silađi, Ponjević, Antonić, Duronjić, Lukić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.