DANILO PANTIĆ PREDSTAVLJEN U MAĐARSKOJ: Napisao je oproštajnu poruku Partizanu i navijačima!
Danilo Pantić karijeru nastavlja u Mađarskoj, Foto: Starsport©

Zbog trenera je došao

DANILO PANTIĆ PREDSTAVLJEN U MAĐARSKOJ: Napisao je oproštajnu poruku Partizanu i navijačima!

Mladi vezista će narednih dana provesti u ekipi koju vodi Marko Nikolić

Objavljeno:

Danilo Pantić će posle dve godine provedene na pozajmici iz Čelsija u matičnom Partizanu, karijeru nastaviti u mađarskom Fehervaru, nekadašnjem Videotonu.

On je kod trenera Marka Nikolića stigao na novu jednogodišnju pozajmicu i već je predstavljen u novom klubu.

- Srećan sam što sam ovde. Uvek za cilj imam osvajanje trofeja i nadam se da će ga ispuniti ovde. Očekujem uspešnu sezonu za ekipu i nadam se da ću doprineti golovima i asistencijama. Daću sve od sebe da pružim maksimum - rekao je Pantić.

Mladi vezista je pojasnio zašto se odlučio da stigne u mađarski fudbal.

- Na ovaj korak sam se delom odlučio jer poznajem Marka Nikolića i njegov stručni štab iz Partizana. Za klub sam znao i ranije jer su moji bivši saigrači Lazović i Šćepović igrali ovde. Pratio sam rezultate i video da je klub prošle sezone imao dobre rezultate u Evropi. Nadam se sličnom iskustvu.

U međuvremenu Pantić se oprostio i od Partizana putem društvenih mreža.

- Želeo bih da zahvalim svim svojim saigračima, trenerima, svim ljudima koji su zaposleni u klubu. Bilo je zaista pravo uživanje provoditi vreme sa vama, vredno trenirati, boriti se i uživati. Hvala Partizanu za prelepe i sigurno najuspešnije godine u mojoj karijeri. Bila je velika čast i privilegija nositi crno-beli 55. Iako vas trenutno napuštam, nadam se ponovnom susretu u budućnosti. Puno sreće u predstojećoj sezoni, želim vam puno uspeha i radosti - napisao je Pantić na Instagramu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.