VAN LA PARA INSISTIRAO DA PREĐE BAŠ U ZVEZDU: Otkriven potpuno novi detalj velikog transfera srpskog šampiona!
Radživ van la Para, Foto: AP

PRVI ČOVEK KLUBA OTKRIO

VAN LA PARA INSISTIRAO DA PREĐE BAŠ U ZVEZDU: Otkriven potpuno novi detalj velikog transfera srpskog šampiona!

- Ponuda je zadovoljila naše procene i igrač je dobio transfer na kom je insistirao - istakao je

Objavljeno:

Novi detalji transfera Radživa van la Pare u Crvenu zvezdu, a otkrio ih je niko drugi do prvi čovek Hadersfilda Fil Hodžkinson.

Englezi su dobili ponudu u toku jučerašnje utakmice protiv Lutona koja se igrala od 16 časova. Holanđanin je igrao na tom meču 63 minuta.

- Dobili smo ponudu za Radživa tokom utakmice protiv Lutona. A i on i njegovi menadžeri su bili vrlo jasni da on ne želi više da bude igrač Hadersfilda - kaže Fil Hodžkinson.

Nije mu se izgleda svideo takav stav...

- Naš klub je uvek na prvom mestu i važno je da su igrači u našem timu uvek do kraja posvećeni. Želim igrače koji žele da igraju za ovaj fudbalski klub i za njegove fantastične navijače, oni to zaslužuju.

U engleskim medijima se ne pominju konkretne cifre transfera.

- Ponuda je zadovoljila naše procene i igrač je dobio transfer na kom je insistirao - rekao je Hodžkinson, a verovatno je Van la Para želeo prevashodno u Zvezdu zbog mogućnosti da igra u Ligi šampiona.

To je ujedno bio glavni pregovarački potencijal za crveno-bele. Inače, njegov transfer je vredan 1.200.000 evra, uz platu od 500.000 evra po sezoni, a klub iz Ljutice Bogdana se obavezao i na to da plati Hadersfildu 15 odsto od njegove naredne prodaje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.