PROPAO PAVLOVIĆEV TRANSFER U LACIO: Pao na lekarskim pregledima zbog problema sa radom srca?!
Strahinja Pavlović ne prelazi u Lacio, Foto: Starsport©

Italijani tako tvrde

PROPAO PAVLOVIĆEV TRANSFER U LACIO: Pao na lekarskim pregledima zbog problema sa radom srca?!

Ipak, nije reč ni o čemu ozbiljnom zbog čega bi mu bili ugroženi život ili karijera

Objavljeno:

Iako je delovalo da je transfer Strahinje Pavlovića u Lacio gotova stvar, a crno-beli već uračunali obeštećenje od 5,5 miliona evra, izgleda da je sve propalo u poslednji čas.

Čak je i mladi štoper najavio da će u petak potpisati ugovor sa rimskim klubom. Međutim, kako sada javlja rimski "Mesađero", od toga nema ništa, a razlog za to jesu određene anomalije u radu srca mladog igrača koje su otkrivene na lekarskim pregledima.

Problem je navodno nastao tokom EKG pregleda, ali nije reč ni o čemu što bi moglo da ugrozi Pavlovićev život ili dalju karijeru, već jednostavno klubovi u Italiji više ne smeju da preuzimaju nikakav rizik nakon tragedije koja se dogodila sa Davidom Astorijem.

Strahinja Pavlović nije prošao lekarske preglede u Rimu
Strahinja Pavlović nije prošao lekarske preglede u Rimufoto: Starsport©

"Mesađero" tvrdi da je čak iz istih ovih razloga propao transfer mladog defanzivca još na početku leta u Juventus, kada je takođe delovalo da je sve završeno. Navodi se da su u Torinu načuli još iz Beograda za određene anomalije u radu srca, čak i pre nego što su doveli igrača na lekarske preglede.

A iz istih razloga je sada odustao i Lacio. Tačnije, "nebesko-plavi" su želeli da odustanu još posle prvih lekarskih pregleda koji su urađeni, ali ih je Mateja Kežman, koji završava i novi ugovor Sergeja Milinkovića Savića, ubedio da to ne učine.

Lacio je odustao od Strahinje Pavlovića jer nije hteo da rizikuje
Lacio je odustao od Strahinje Pavlovića jer nije hteo da rizikujefoto: Starsport©

Kežman je, tvrdi "Mesađero", pristao da ostane bez provizije od novog Sergejovog ugovora, ali bi se naplatio od Pavlovića. Pa mu je Lacio izašao u susret i zakazao druge preglede, tu je sve bilo kako treba, ali onda su usledili i treći u prisustvu delegacije Partizana koju su činili Miloš Vazura i Ivica Iliev.

I na tim trećim pregledima ponovo se pojavio isti problem kao na prvim, pa su oni odlučili da se povuku iz celog posla.

Sada Pavlović ima pravo na žalbu i traži preglede pred regionalnom komisijom i konzilijumom lekara, ali pitanje je i da li bi to promenilo stav rimskog kluba, kao i da li ima vremena u preostala dva dana da se sve završi.

Dakle, ukoliko ne bude nekih velikih preokreta, Pavlović će i narednih 6 meseci ostati igrač u vlasništvu Partizana, a ne na pozajmici u Humskoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.