SJAJNE VESTI ZA CRVENU ZVEZDU: Poketinov prošlogodišnji džoker napustio Totenhem!
Fernando Ljorente, Foto: EPA/Neil Hall

ODLIČNO

SJAJNE VESTI ZA CRVENU ZVEZDU: Poketinov prošlogodišnji džoker napustio Totenhem!

Zanimljivo je da Pevci ni u jednom trenutku nisu zvanično potvrdili da će napustiti klub

Objavljeno:

Fudbaler Fernando Ljorente bio je kec iz rukava Maurisija Poketina kada se prošle sezone Totenhem plasirao u finale Lige šampiona.

Špancu je ugovor istekao ovog leta i već neko vreme se spekulisalo gde će nastaviti karijeru. Pričama je došao kraj pošto je bivši reprezentativac Španije potpisao dvogodišnji ugovor sa Napolijem.

Iako je strateg Napolitanaca Karlo Anćeloti želeo Maura Ikardija iz Intera, morao je da pronađe drugo rešenje pošto se prelazni rok u Italiji završava 2. septembra. To će biti Ljorenteov povratak na Apeninsko poluostrvo posle četiri sezone. On je od 2013. do 2015. godine igrao za Juventus.

Zanimljivo je da Pevci ni u jednom trenutku nisu zvanično potvrdili da će Ljorente napustiti klub pošto su se nadali da će ga ubediti da će produžiti ugovor. Pošto je prešao u tim iz Napulja, Ljorente neće biti na spisku igrača Totenhema koji će naredne sezone Lige šampiona igrati u grupi B protiv Crvene zvezde, Bajerna i Olimpijakosa.

Već prva Ljorenteova utakmica u dresu novog kluba bi mogla da bude već protiv Juventusa, ali teško da će bez ijednog treninga biti u protokolu. Povodom duela sa Starom damom, Ljorente je rekao da navija za svoj tim.

- Juvenuts ili Napoli? Nadam se da će moj tim pobediti! Kako su me ubedili da dođem? Oduševio sam se onome što su mi rekli. Srećan sam što se vraćam u Italiju - rekao je Ljorente.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.