LALATOVIĆ OŠTAR PRED ZVEZDU: Ne zanima nas što igraju Ligu šampiona!
Nenad Lalatović, Foto: Printscreen/Youtube

pred derbi

LALATOVIĆ OŠTAR PRED ZVEZDU: Ne zanima nas što igraju Ligu šampiona!

Meč između fudbalera Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra od 18.45 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu

Objavljeno:

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović, pred meč 7. kola Superlige protiv Crvene zvezde, rekao je da na stadionu "Karađorđe" očekuje praznik fudbal, ali da se njegov tim ne plaši rivala. - Očekuje nas praznik fudbala na „Karađorđu“. Dolazi nam Crvena zvezda kojoj čestitam, kao i Partizanu, na ulasku u grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope. O našem protivniku ne treba mnogo trošiti reči. Drugi put zaredom su učesnici Lige šampiona, ali nas to ne plaši nego nam daje obavezu da se pokažemo u još boljem svetlu - rekao je Lalatović na konfeneciji za medije.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatović foto: Beta/Saša Đorđević

Šef štručnog štaba novosadske ekipe rekao je da očekuje da će crveno-beli doći u najjačem sastavu, što će kako kaže, biti prilika da njegovi igrači vide gde su odnosu na protivnika. - Atmosfera u timu je sjajna, moji igrači jedva čekaju da počne meč. Igraju protiv kluba koji ima najveći fond kvalitetnih igrača, ma koji tim da izvedu. Opet, siguran sam da će igrati u najjačem sastavu. Protiv nas sigurno neće odmarati, niti to želim. Tako će moji igrači videti gde su i šta su - rekao je Lalatović i dodao da se Zvezdi nikada ne preti.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde foto: Starsport©

- Imaju veliki fond igrača iz inostranstva, imaće velike prihode posle ulaska u Ligu šampiona. Sa takvim fondom igrača ne treba im pretiti. Dao bih sve na svetu da ostanem neporažen kao trener na „Karađorđu“. Još više bih dao da se moji igrači pokažu u pravom svetlu i da mogu da igraju protiv Zvezde. Kad su mogli Zvezda i Partizan, može i Vojvodina da uđe u grupnu fazu Lige Evrope. Ja se nadam da Vojvodina sledeće godine može da uđe u grupnu fazu Lige Evrope - zaključio je Lalatović. Meč između fudbalera Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra od 18.45 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.