TO SE ČEKALO: Poznat Partizanov raspored u Ligi Evrope - zna se i protiv koga igra pred praznom Humskom!
FK Partizan u Moldeu, Foto: Starsport

UEFA OBJAVILA

TO SE ČEKALO: Poznat Partizanov raspored u Ligi Evrope - zna se i protiv koga igra pred praznom Humskom!

Šta kažete, Grobari? Sviđaju li vam se termini?

Objavljeno: 15:35h

Poznati su svi termini odigravanja Lige Evrope, kao i raspored Partizanovih gostovanja i domaćinstava.

U prvom kolu grupne faze Lige Evrope Partizan će gostovati Astani, a mečevi sa Mančester Junajtedom su na programu u trećem i četvrtom kolu.

Partizan će odmah u prvom kolu grupe L Lige Evrope imati najdalje putovanje. Crno beli će ići u prestonicu Kazahstana Nursultan, a utakmica protiv Astane je na programu 19. septembra. U drugom kolu Partizan dočekuje AZ Alkmar 3. oktobra, a taj meč crno-beli bi trebalo da odigraju pred praznim tribinama zbog kazne UEFA koja je izrečena zbog rasizma na tribinama u duelu sa Jeni Malatijasporom.

foto: Starsport©

U trećem i četvrtom kolu Partizan igra dvomeč sa Mančester Junajtedom. "Crveni đavoli" dolaze u Beograd 24. oktobra, a 7. novembra će se igrati duel istih ekipa na "Old trafordu".

28. novembra će Partizan igrati sa Astanom u okviru petog kola na domaćem terenu, a grupnu fazu takmičenja crno-beli završavaju gostovanjem AZ Alkmaru 12. decembra.

Astana - Partizan 19. septembar Partizan - AZ 3. oktobar Partizan - Mančester 24. oktobar Mančester - Partizan 7. novembar Partizan - Astana 28. novembar AZ - Partizan 12. decembar

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.