DALEKO OD TOGA DA SMEJU DA NAS OTPIŠU: Imamo posebnu snagu pred Delijama, predstoji nam uzbudljiva jesen!
Mitar Mrkela, Foto: Damir Dervišagić

MRKELA JASAN!

DALEKO OD TOGA DA SMEJU DA NAS OTPIŠU: Imamo posebnu snagu pred Delijama, predstoji nam uzbudljiva jesen!

Osvrnuo se i na učinak Zvezde u Evropi u prethodnom periodu

Objavljeno:

Crvena zvezda će ove jeseni u grupnoj fazi Lige šampiona ukrstiti koplja sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom, a naredne evropske korake našeg kluba prokomentarisao je Mitar Mrkela.

- U Ligi šampiona nema slabih timova, svi učesnici zasluženo su u elitnom društvu i ni u jednom susretu nije moguće unapred odrediti pobednika. U našoj grupi favoriti su Bajern i Totenhem, ali daleko od toga da nas i Olimpijakos bilo ko sme da otpiše. Zvezda je pokazala u prethodnim internacionalnim izazovima da ima kvalitet da se nosi sa svakim rivalom, da može da pobedi i najjače - istakao je sportski direktor Crvene zvezde.

Mijailović, Mrkela i Terzić
Mijailović, Mrkela i Terzić foto: Printscreen/Arena Sport 1

Mrkela se potom osvrnuo na učinak Zvezde u Evropi u prethodnom periodu i izrazio nadu da će šampion Srbije nastaviti u istom smeru.

- Eliminisali smo 12 rivala u tri sezone kvalifikacija, a u grupi smo osvajali bodove protiv ekipa poput Liverpula, Arsenala, Napolija i Kelna. Posebnu snagu imamo pred našom publikom i siguran sam da nam predstoji uzbudljiva jesen. Uveren sam da će zvezdaši uživati u šest evropskih susreta do kraja godine i da će u sva tri meča u Beogradu stadion biti popunjen do poslednjeg mesta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.