USPEŠNO ZAVRŠEN ITA TURNIR U ČIKAGU: Kamion otišao u prave ruke!
Srbi u Čikagu, Foto: Promo

LEP DOGAĐAJ

USPEŠNO ZAVRŠEN ITA TURNIR U ČIKAGU: Kamion otišao u prave ruke!

Inače, ovaj turnir imao je i humanitarni karakter, za dečju bolnicu je prikupljeno 20.000 dolara

Objavljeno: 11:40h

Tradicionalni internacionalni turnir u fudbalu koji svake godine organizuju kompanije “Compass Holding” i “International Trucking Association” protekao je i ovoga puta veoma uspešno. Na turniru koji se održao u mestu Bur Ridž u blizini Čikaga učestvovalo je 30 ekipa a utakmice su odigrane tokom vikenda. Pobedu na turniru odnela je ekipa “MGR Freight Systems” osvojivši prvo mesto i nagradu od 3,500 dolara. Drugo mesto osvojila je ekipa “RD Expedited” ($2,500) a treće mesto pripalo je ekipi “Compass Holding LLC“($1,500) . Sve tri ekipe svoje novčane nagrade dale su u dobrotvore svrhe bolnici “Shriners Hospitals for Children” koja se bavi lečenjem bolesne dece iz celog sveta.

Tokom turnira sakupljena su značajna novčana sredstva za dečiju bolnicu od strane takmičara. Dečja bolnica “Shriners Hospitals for Children” dobiće oko 20.000 dolara pomoći.

Pored takmičenja u fudbalu “International Trucking Association” (ITA) i jedna od vodećih transportnih kompanija “Compass Holding” istovremeno organizuju svake godine i veliki “Trucking Networking event“, događaj na kome učestvuje dosta transportnih kompanija i druge kompanije bliske ovom poslu. To je takođe veoma značajan događaj na kome se svake godine kao glavna nagrada na lutriji izvlači i dodeljuje kamion. Andre Vukić iz Niša ovogodišnji je dobitnik kamiona “Freightliner” u vrednosti od 65.000 dolara koji dodeljuje “ITA”. Ključeve kamiona Andreji je dodelio proslogodišnji dobitnik a vlasnik Kompasa, Roj Dobrašinović čestitao mu je i poželeo uspeh.

1 / 3 Foto: Promo

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.