ZVEZDO, PAZI SE: Olimpijakos pred Ligu šampiona dovodi ozbiljno pojačanje - ali ima tu jedan problem!
Jasin Benzija, Foto: EPA/Antonio Bat

RADI SE U PIREJU

ZVEZDO, PAZI SE: Olimpijakos pred Ligu šampiona dovodi ozbiljno pojačanje - ali ima tu jedan problem!

Francuz došao na pozajmicu

Objavljeno:

Ofanzivni vezista koji je ugovorom vezan za Lil, Jasin Benzija, novi je fudbaler Olimpijakosa. Pirejci su nestašnog dečka francuskog fudbala doveli na pozajmicu, jer se na severu Francuske već dugo ne računa na njegove usluge.

Ponikao je u Lionovoj školi, a prethodne sezone nastupao je u Turskoj za Fenerbahče u čijem je dresu upisao 22 nastupa i tri asistencije.

Radi se o nekada velikom talentu francuskog fudbala koji je bio predvodnik generacije koja je izgubila u finalu Evropskog prvenstva za omladince u Litvaniji od Srbije i igrao za sve mlađe kategorije Trikolora. Uprkos francuskom pasošu, u međuvremenu je postao reprezentativac Alžira u čijem je dresu odigrao četiri utakmice, a nije mu strana igra na svim pozicijama u ofanzivnom delu veznog reda.

Pre njega, Olimpijakos je želeo Rašida Gezala iz Lestera kao ofanzivno pojačanje, ali je visoka cena stopirala Pirejce. Našli su za početak jeftino rešenje u Benziji koji bi mogao da bude pravi džek-pot ukoliko njegova luda glava ne bude napravila problem i u najvećoj luci u ovom delu Evrope...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.