BIĆE DANA ZA MEGDANA S DINAMOM! Terzić zadovoljan grupom poručio da neće biti prijateljski mečevi s Olimpijakosom!
Zvezdan Terzić je rekao šta misli o, Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

Nisu uplašeni posle žreba

BIĆE DANA ZA MEGDANA S DINAMOM! Terzić zadovoljan grupom poručio da neće biti prijateljski mečevi s Olimpijakosom!

Generalni direktor crveno-belih ističe da je Zvezda pokazala da može da igra sa najboljim evropskim ekipama

Objavljeno:

Crvena zvezda je dobila izuzetno jaku grupu u Ligi šampiona gde je čekaju dueli sa Bajernom, Olimpijakosom i Totenhemom.

Po reakcijama još tokom žreba članova uprave Crvene zvezde moglo se reći da su zadovoljni protivnicima koje su dobili, a to je potvrdio i Zvezdan Terzić u izjavi za "Kurir" odmah posle žreba.

- Zadovoljan sam sa grupom koju smo dobili. Pre svega to su velikani evropskog fudbala, pogotovo Bajern sa kojim je Zvezda često kroz istoriju igrala kao što je bilo u aprilu 1991. Totenhem je vicešampion Evrope, Olimpijakos je naš bratski klub. Crvena zvezda je pokazala u prethodnom periodu da može sa svakim ravnopravno da igra. Mislim da smo dobili dobru grupu, ozbiljne i atraktivne protivnike, Marakana će biti puna i mislim da će Beograd biti pravi domaćin. Crvena zvezda će ostaviti jedan dobar utisak u utakmicama koje predstoje.

Malo je falilo da se ponovi prošla godina, pa da Zvezda ponovo bude u grupi sa Liverpulom i Napolijem, samo bi dodatak bio Salcburg koga su crveno-beli izbacili prošle godine u plej-ofu.

- To je grupa koju smo posebno hteli da izbegnemo, da se ne ponovi ista grupa, ali svejedno. Ne mogu da kažem i da jesam ili nisam zadovoljan grupom, jer ovde su sve jaki protivnici i nema loše ekipe. U koju grupu god da smo upali mogli bi da damo komentar koji smo dali sada.

Želja većine javnosti u regionu da žreb spoji Zvezdu i Dinamo Zagreb u istu grupu nije ostvarena.

- Sad nije, ali desiće se u nekoj budućnosti. Biće utakmica kada ćemo se sudariti i izmeriti sa Dinamom.

Svakako će biti interesantni dueli sa bratskim klubom Olimpijakosom. Na tribinama će sigurno biti prijateljska atmosfera, a da li će tako biti i na terenu.

- Nema ovde prijateljstva u ovakvim utakmicama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.