HALO, MILOJE! NOLE JE PRI TELEFONU! Đoković o Zvezdi u Ligi šampiona: Nemam želju na žrebu, samo da gledam uživo!
Novak Đoković je pričao koliko je srećan zbog uspeha Zvezde, Foto: AP

SLavio je i on

HALO, MILOJE! NOLE JE PRI TELEFONU! Đoković o Zvezdi u Ligi šampiona: Nemam želju na žrebu, samo da gledam uživo!

Najbolji teniser sveta ističe koliko je veliki podvig to što su uradili igrači njegovog voljenog tima

Objavljeno:

Novak Đoković je bio fokusiran na svoj meč sa Huanom Londerom, pa nije se ranije oglašavao o velikom uspehu svog voljenog tima, Crvene zvezde, koja se plasirala u Ligu šampiona i drugu godinu zaredom.

Ali pošto je završio svoj posao protiv Argentinca, bilo je vremena i da malo popriča na tu temu i otkrije koliko je srećan zbog crveno-belih, čiju je utakmicu protiv Jang Bojsa i gledao.

- Bilo je slavljenički kao i kod svih navijača - rekao je podižuću uvis stisnute psenice, kako se pravi navijači i raduju.

Đoković je otkrio i da je dan posle utakmice obavio i telefonski razgovor sa Vladanom Milojevićem.

Novak Đoković je razgovarao i sa trenerom Milojevićem
Novak Đoković je razgovarao i sa trenerom Milojevićemfoto: AP

- Baš sam danas imao priliku da se obradujem, pošto je moj otac bio u društvu gospodina Milojevića i onda smo se čuli telefonom. Zaista mi je drago jer ja sam navijač, nisam stručan u fudbalu. Ono što je očigledno je to da se stvorila takva atmosfera gde su oni pod vođstvom takvog trenera porodica, a ne tim. Taj njihov borben duh i srce koje pokazuju i ostavljaju na terenu zbog kluba je nešto što ih nosi preko najvećih izazova i poduhvata koji su možda nepremostivi. Ovi klubovi koje smo pobedili su klubovi koji su imali veći budžet i to su lepe sportske priče, jako inspirativne. S obzirom na to da je to tim za koji navijam, zbog toga sam i još više radostan - ispričao je Đoković.

Novak Đoković nema želju uoči žreba
Novak Đoković nema želju uoči žrebafoto: Profimedia

Uoči žreba grupa najbolji igrač sveta nema neku posebnu želju.

- Iskreno, nemam posebnu želju. Sigurno će biti neko jako zvučno ime, iz prvog šešira. Nadam se da ću imati priliku da gledam uživo. Prošle godine sam gledao utakmicu sa Pari Sen Žermenom i to je bilo stvarno jedinstveno iskustvo, verujem da će biti pun stadion za svaku utakmicu - dodao je srpski teniser.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.