PONEKAD NI SAM NE ZNAM KAKO TO RADIMO: Milojević pričao Grcima o tajni njegovog uspeha u Crvenoj zvezdi!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

GOSPODIN

PONEKAD NI SAM NE ZNAM KAKO TO RADIMO: Milojević pričao Grcima o tajni njegovog uspeha u Crvenoj zvezdi!

- Ja sam osoba koja jako veruje u svoj posao. Smiren sam i verujem da uz božju pomoć možemo uspet - istakao je

Objavljeno:

Vladan Milojević je arhitekta uspeha Crvene zvezde u Ligi šampiona i u Superligi prethodne dve sezone, a njegova popularnost sve je veća i veća u svetu. Naravno, posebno u Grčkoj, gde je već radio.

U razgovoru za tamošnji portal Sport FM, pokušao je da obrazloži način na koji je uspeo da ostvari ono što je pre njegovog dolaska u Crvenu zvezdu delovalo nezamislivo.

- Nismo mogli da kažemo da to očekujemo. Ali ja sam osoba koja jako veruje u svoj posao. Smiren sam i verujem da uz božju pomoć možemo uspeti. Stvari su išle vrlo dobro. Nije bilo lako kada smo došli, ali uz pomoć mojih kolega i navijača, koji su jedni od najboljih na Balkanu, uspeli smo sve ovo do danas.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Starsport©

Liga šampiona nije bila konačan cilj ove sezone, već više kao san - koji je sada ispunjen.

- Želeli smo da uđemo u evropska takmičenja. Vrlo je teško ući u Ligu šampiona, znali smo da će biti teško jer poslednjih godina nismo uspevali u tome. Letos smo imali samo dve nedelje odmora, to sve čini stvari još težim. Ponosan sam na ono što smo uspeli, mislim da smo jedni tim koji je uspeo to da učini drugu godinu zaredom, počevši od prvog kola kvalifikacija.

Koliko je teško sve to ostvariti i šta je tajna uspeha?

- Za nas je cilj prvenstvo, ali je ulazak u Ligu šampiona sjajna stvar. Ponekad ne mogu ni sam da shvatim kako to radimo. Zajedno radimo strastveno tokom čitave godine. Pokušavam da izgradim ljudske odnose, razgovaram o svemu. Ne znam kako to radimo, ali uspevamo. Za mene su ljudski odnosi najvažniji, mislim da to pravi osnovnurazliku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.