TADIĆ VIŠE NEGO IŠTA ŽELI ZVEZDU U LIGI ŠAMPIONA: Razlog za to će Delije učiniti najponosnijim navijačima na svetu!
Dušan Tadić, Foto: EPA/Olaf Kraak

KAPITEN AJAKSA IMA REČ

TADIĆ VIŠE NEGO IŠTA ŽELI ZVEZDU U LIGI ŠAMPIONA: Razlog za to će Delije učiniti najponosnijim navijačima na svetu!

Postigao je pogodak u trijumfu nad APOEL-om

Objavljeno:

Ajaks je u sredu uveče savladao APOEL i plasirao se u drugu grupnu fazu Lige šampiona zaredom. Jedan od junaka trijumfa bio je srpski as Dušan Tadić, kapiten ekipe koji je postigao i pogodak na Amsterdam Areni kojim je potvrđen prolaz u narednu fazu.

- Zaista je veoma važno opet igrati u Ligi šampiona. Postigli smo dva veoma bitna gola, nije bilo lako. Opet želimo da budemo na šampionskom nivou. Sada, kada smo ispunili prvi cilj, želimo i da prezimimo u Evropi - istakao je Tadić.

Za srpskog asa veoma je bitno to što se Dejli Blind vratio na svoju poziciju na štoperu.

- On je naš Bekenbauer. Kada je lopta kod njega, tu sve počinje. Takođe, moram da se zahvalim holandskom Fudbalskom savezu, pošto nismo igrali prošlog vikenda, pa smo imali više vremena da se spremimo za meč - rekao je.

Što se tiče želja pred žreb u Monaku, Tadić ne želi mnogo da pametuje, ali ipak ima jednu malu preferenciju:

- Želeo bih da igramo protiv jačih timova. Takođe, bilo bi veoma lepo da igramo sa Crvenom zvezdom. Ona ima sjajne navijače, baš kao što su naši u Amsterdamu. Ajaksovi fanovi su opet bili sjajni protiv Apoela. I oni su zaslužni za to što opet igramo Ligu šampiona - zaključio je kapiten Kopljanika i dodao da je sada vreme da euforija prestane, te da se okrenu duelu sa Spartom iz Roterdama u nedelju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.