DELIJE SE PITAJU, A TERZIĆ ODGOVARA: Da li Zvezda dovodi pojačanja za Ligu šampiona? Napadača sigurno ne, nego...
Zvezdan Terzić je rekao da će sve biti urađeno u dogovoru sa sportskim sektorom, Foto: Beta/Branislav Božić

Biće i odlazaka

DELIJE SE PITAJU, A TERZIĆ ODGOVARA: Da li Zvezda dovodi pojačanja za Ligu šampiona? Napadača sigurno ne, nego...

Crveno-beli će tražiti pojačanje u ofanzivnom delu tima

Objavljeno:

Crvena zvezda je drugu sezonu zaredom ostvarila vanserijski uspeh i podvig, uspevši da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona.

Srpski šampion je izbacio Jang Bojs, u plej-ofu, kao poslednju prepreku i ponovo će kao i prošle sezone igrati protiv najboljih i najjačih evropskih timova.

Osim žreba i sastava grupe, navijače crveno-belih sigurno zanima da li će posle ovog uspeha, ali i obezbeđene značajne finansijske injekcije od najmanje dvadeset miliona evra, biti dodatnog pojačavanja igračkog kadra.

A na to pitanje je odgovorio generalni direktor Zvezdan Terzić na konferenciji koja je održana dan posle revanša protiv Jang Bojsa.

- Nema vremena za slavlje, imamo mnogo posla, ne samo zbog prelaznog roka. Ne kažem da neće biti dolazaka i odlazaka. O pojačanjima ću videti sa Mrkelom i Milojevićem. Pojačanje sigurno ne dovodimo na poziciji napadača. Tomane je doveden kao zamena za eventualni odlazak Boaćija. Imamo tri kvalitetna špica i faktički smo Milojeviću napravili problem. Ako neko bude dolazio to će biti vinger, krilni igrač u rangu Matea Garsije - rekao je Terzić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.