MILOVANOVIĆ POZVAO 27 IGRAČA U MLADU REPREZENTACIJU: Ovi klinci kreću u novi ciklus kvalifikacija za EURO!
Nenad Milovanović je objavio spisak od 27 igrača, Foto: Starsport©

Neki novi Orlići

MILOVANOVIĆ POZVAO 27 IGRAČA U MLADU REPREZENTACIJU: Ovi klinci kreću u novi ciklus kvalifikacija za EURO!

Novi selektor se najviše fokusirao na igrače iz domaćeg prvenstva

Objavljeno:

Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Nenad Milovanović objavio je spisak od 27 igrača za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Milovanović je preuzeo mladu reprezentaciju od Gorana Đorovića posle neuspeha na kontitnentalnom šampionatu u Italiji i sva tri poraza u grupi.

Srbija će novi ciklus početi u septembru, a u kvalifikacionoj grupi će biti sa Poljskom, Rusijom, Bugarskom, Letonijom i Estonijom.

Na spisku su golmani: Dušan Marković, Marko Ilić i Aleksandar Stanković; Odbrana: Svetozar Marković, Strahinja Pavlović, Ranko Veselinović, Mladen Devetak, Aleksa Terzić, Zlatan Šehović, Strahinja Bošnjak i Dominik Dinga; Vezni red: Njegoš Petrović, Stefan Kovač, Ivan Ilić, Luka Ilić, Erhan Mašović, Uroš Račić, Igor Zlatanović, Luka Adžić, Filip Stuparević, Filip Stevanović, Veljko Birmančević, Jovan Nišić i Nikola Čumić; Napad: Dušan Vlahović, Dejan Joveljić i Slobodan Tedić.

Mlada reprezentacija Srbije će prvu utakmicu igrati 6. novembra protiv Rusije u Saransku, a potom će četiri dana kasnije u Novom Sadu dočekati Letoniju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.