NOĆ PRED MEČ SA JANG BOJSOM ZVEZDA PRODALA VEZISTU: Odlazi u Seriju A za pola miliona i procente!
Crvena zvezda je završila transfer noć pred najvažniju utakmicu sezone, Foto: Vladimir Sporčić

Neočekivano

NOĆ PRED MEČ SA JANG BOJSOM ZVEZDA PRODALA VEZISTU: Odlazi u Seriju A za pola miliona i procente!

Crveno-beli su dodatno popunili kasu na ovaj način

Objavljeno: 23:17h

Pomalo neočekivani transfer na Marakani i to baš dan pred najvažniju utakmicu sezone - revanš protiv Jang Bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona.

Crvene zvezda je prodala igrača u Seriju A. Doduše, ne člana sadašnjeg tima, već momka koji je izašao iz njenog pogona i koji je ove godine trebalo da stiče iskustvo u seniorskom fudbalu nastupajući za filijalu - Grafičar.

Reč je o Bogdanu Jočiću, vezisti, koji će karijeru nastaviti u Veroni u transferu vrednom 500.000 evra uz procente od naredne prodaje, saznaje "Mozzart sport".

Jočić je skrenuo na sebe pažnju tokom prošle sezone igrama u omladinskoj Ligi šampiona, pa su ga pratili i Ajaks, Inter i Sampdorija, a verovatno su ga tada snimili i skauti Verone.

Kontakt je postojao celog leta, ali je intenziviran u finišu prelaznog roka, pa je došlo i do dogovora, i igrač će se preseliti u Italiju bez ijedne odigrane utakmice za seniorski tim crveno-belih.

Jočića će u ekipi sa "Bentegodija" dočekati i dvojica srpskih internacionalaca, Darko Lazović i Boris Radunović, koji će mu olakšati privikavanje na novu sredinu i novu zemlju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.