TRENER JANG BOJSA SE NE PLAŠI: Nastavićemo tamo gde smo stali! O Sulejmaniju ću odlučiti posle treninga!
Žerardo Zoane na konferenciji za medije pred revanš protiv Crvene zvezde u Beogradu, Foto: Starsport©

Veruje u svoju ekipu

TRENER JANG BOJSA SE NE PLAŠI: Nastavićemo tamo gde smo stali! O Sulejmaniju ću odlučiti posle treninga!

Zoane ističe da tim bira na osnovu racionalnih faktora i osećaja

Objavljeno:

Trener Jang Bojsa Žerardo Zoane rekao je danas da se ne bavi istorijom i da želi da njegova ekipa pruži što više protiv Crvene zvezde i nastavi gde je stala u prvoj utakmici. - Nisam trener koji se bavi istorijom i upoređivanjem sa prethodnim utakmicama, a tek sa onim koje su bile pre mnogo godina. Želimo da pružimo što više na terenu, težićemo što boljem rezultatu, zapravo tamo gde smo stali u prethodnoj utakmici - rekao je Zoane na konferenciji za novinare u Beogradu, upitan da li se plaši debakla od Crvene zvezde poput onog iz 2004. godine. Jang Bojs će u utorak gostovati Crvenoj zvezdi u revanšu baraža za Ligu šampiona.

Žerardo Zoane se ne plaši debakla kao pre 15 godina
Žerardo Zoane se ne plaši debakla kao pre 15 godinafoto: Starsport©

Prva utakmica prošle nedelje završena je 2:2. Slično je bilo u duelu dva kluba 2004. godine. Prva utakmica je tada isto završena 2:2 u Švajcarskoj, a Zvezda je u revanšu bila ubedljiva i pobedila 3:0 za prolaz. Zoane je upitan da li je njegova ekipa vežbala penale, na šta je odgovorio: - Imamo dobre izvođače jedanaesteraca. Tako je bilo i 2004. godine. Glavna tema na konferenciji bila je veliki broj povreda igrača Jang Bojsa. - Videćemo ko će igrati. Sve zavisi od samog učinka, fizičke spreme i mentalne situacije. Ima mnogo faktora koji utiču na sastav tima. Odluku donosim na osnovu racionalnih faktora, ali i osećaja koje imam - kazao je trener Jang Bojsa.

Žerardo Zoane ističe da i dalje ne zna koji će tim izvesti u utorak
Žerardo Zoane ističe da i dalje ne zna koji će tim izvesti u utorakfoto: Starsport©

Sa švajcarskim klubom je u Beograd doputovao srpski fudbaler Miralem Sulejmani, koji nije igrao u prvoj utakmici. - Sulejmani trenira sve više i bolje. Ovde je sa ekipom, a posle treninga ću odlučiti da li će biti u timu - naveo je Zoane i dodao da nije siguran da li će igrati Kristofer Martins i golman David Fon Balmos.

1 / 5 Foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.