IGRAČI BOLONJE PLAKALI ZBOG MIHE: Siniša im održao govor, a onda je počela kiša suza!
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Filippo Venezia

GRANDE SINIšA

IGRAČI BOLONJE PLAKALI ZBOG MIHE: Siniša im održao govor, a onda je počela kiša suza!

Takođe, Italijani pišu da su doktori savetovali Siniši da ne sme da napušta bolnicu, jer je to suviše rizično

Objavljeno:

Niko, pa ni najveći optimisti se pre 40 dana nisu nadali da će Siniša Mihajlović biti na klupi u prvom kolu Serije A. Tada mu je dijagnostifikovana leukemija, ali Grande Siniša je, o čemu smo već pisali, dao obećanje igračima da će biti sa njima na prvom meču u sezoni u Seriji A, i na kraju ga i ispunio.

Ovog jutra, Gazeta delo Sport piše tekst u kojem objašnjava šta se zapravo dogodilo i kako je Siniša izašao iz bolnice.

- Obećao sam da ću biti sa vama. I ovde sam. Za neke sam budala što sam izašao iz bolnice. Ali, želeo sam da budem ovde - prenosi Gazeta šta je između ostalog Mihajlović rekao svojim fudbalerima.

List navodi reči Andree di Kara koji je istakao da su igrači bili potpuno šokirani i oduševljeni kada su videli Sinišu kako ulazi u hotel. Kada je progovorio, zaplakali su.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović foto: EPA/Filippo Venezia

Takođe, Italijani pišu da su doktori savetovali Siniši da ne sme da napušta bolnicu, jer je to suviše rizično. On je prvo insistirao, a onda i "plakao od besa", da bi pogledao doktore u oči i rekao im:

- Obećao sam i ustaću. Znam sve. Vratiću se za dva dana.

Tako su ga lekari pripremili, pa je izašao iz bolnice i u nedelju vodio Bolonju u meču protiv Verone. Ipak, prvi put, kada je izašao iz bolnice, osetio je kako mu drhte kolena zbog 40 dana koje je proveo tamo.

- Poslednjih 40 dana su najgori dani u Mihajlovićevom životu u sobi 3 sa 3, i to slušajući zvuk alarma mašina koje upozoravaju na kraj hemoterapije, antibiotika i tečnosti. Prvih dana pripremio je sebe na ono što će se desiti; šišanje do glave, i ponovni rast kose. Bio je to prvi znak osvete koju njegovo telo pokazuje bolesti - piše Gazeta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Gazetta dello sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.