Preokret i na kraju remi Parižana i Sitija, Vukovi dva puta ujeli Kraljeve! (FOTO) (VIDEO)

Prvi mečevi četvrtfinala

Preokret i na kraju remi Parižana i Sitija, Vukovi dva puta ujeli Kraljeve! (FOTO) (VIDEO)

Fudbaleri Pari Sen Žermena i Mančester sitija u Parizu odigrali su nerešeno - 2:2, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, dok je istovremeno u Nemačkoj Volfsburg sa 2:0 savladao Real Madrid
Objavljeno: 23:03h

Najbolji srpski fudbalski sudija Milorad Mažić sudio je i imao mnogo posla u utakmici četvrtfinala Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Mančester sitija. Prvi meč četvrtfinala francuskog i engleskog kluba zavrešen je bez pobednika u Parizu - 2:2. Zlatan Ibrahimović i družina uspeli su da preokrenu rezultat na "Parku prinčeva" nakon vođstva gostiju, ali je Siti uspeo da na kraju ostane neporažen!

AP
U drugom meču dana, Real Madrid je posle pobede u El Klasiku imao nezgodno gostovanje Volfsburgu gde je pretrpeo poraz od 2:0!
Reuters
Mažić sudi samo derbije: Najbolji srpski sudija na centru u Parizu! Najbolji srpski sudija tako je dobio još jednom veliko poverenje UEFA, pošto je prethodno delio pravdu u osmini finala Lige Evropa Mančester junajted - Liverpul. Utakmice četvrtfinala uživo mogli ste da pratite na Espreso.co.rs.

Četvrtfinale LŠ:
2:2 PSŽ: MANČESTER SITI: 2:0
VOLFSBURG: REAL:
TOK UTAKMICA Kraj mečeva. 89. minut - Ovako je izgledala radost Sitija.
75. minut - Velika šansa za Kristijana Ronalda, najbolja u meču. Portugalac se ustremio u kazneni prostor i sa desne strane šutirao po sredini gola, ali Benaljo je uspeo da odbrani.
72. minut - GOOOL! Siti preko Fernandinja dolazi do 2:2!
62. minut - PREČKA za PSŽ! Ibrakadabra je na ubacivanje Di Marije sa desnog krila bio najviši u skoku, ali ga je prečka sprečila da ponovo zatrese mrežu! U nastavku akcije Kavani je šutirao preko gola.
59. minut - GOOOL! PSŽ stiže do preokreta! Posle centaršuta iz kornera, Kavani je iz teške pozicije sjajno šutirao glavom, Hart odbio loptu, a na nju je natrčao Antoan Rabio!
53. minut - Evo malo statistike.
46. minut - Može li Real da stigne zaostatak od dva gola?
Počelo je drugo poluvreme. Završeno je prvo poluvreme. Neverovatan gol!
41. minut - GOOOL! Zlatan Ibrahimović donosi izjednačenje PSŽ-u!
38. minut - GOOOL! Mančester siti vodi u Parizu! Šok u Parizu! Siti je poveo golom Kevina de Brujnea, koji je probušio Kevina Trapa.
25. minut - GOOOL! Ludnica u Nemačkoj, Volfsburg povećava na 2:0 protiv Reala! Maksimilijan Arnold je posle sjajne akcije sa svega par metara uspeo da savlada Navasa.
24. minut - Ibrahimović je nastavio da promašuje stopostotne šanse. Verati ga je proigrao tako da je izbio sam ispred Harta, ali vrsni strelac je šutirao preko gola u pokušaju da lobuje golmana Sitija.
18. minut - GOOOL! Vukovi vode protiv Reala! Rikardo Rodrigez je doneo prednost Volfsburgu protiv Reala – 1:0!
14. minut - Ibrahimović ne koristi najstrožu kaznu! Hart ga je pročitao i zaustavio udarac.
7. minut - Sporna situacija. Matuidi je imao situaciju jedan na jedan sa Hartom nakon dodavanja Kavanija. Sa leđa ga je oborio Mangala u kaznenom prostoru, ali Mažić nije svirao najstrožu kaznu. 1. minut - Žuti karton! Milorad Mažić pokazao je javnu opomenu Davidu Luizu. 20.45 - Počeli su prvi mečevi četvrtfinala u Parizu i Volfsburgu.
20.40 - Spreman je i Kristijano Ronaldo!
20.22 - Poznati su i sastavi Volfsburga i Reala.
20.15 - Poznati su sastavi PSŽ i Mančester sitija.
20.00 - Ovako izgleda svlačionica Reala.
19.40 - Za koga navijate večeras?
19.30 - Očekuje se spektakl u Parizu.
O MEČEVIMA Fudbaleri Pari Sen Žermena i Mančester sitija u Parizu igraju prvi meč četvrtfinala Lige šampiona, duel koji je označen kao bitka za prevlast u bogatom svetu arapskih miliona

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.