Iz JSD Partizan puna podrška Ćurkoviću: Prezrećemo i osuditi svakog ko šteti interesima kluba!

Protiv Đurića i ostalih

Iz JSD Partizan puna podrška Ćurkoviću: Prezrećemo i osuditi svakog ko šteti interesima kluba!

Upravni odbor JSD Partizan je izdao saopoštenje u kome staje uz aktuelno rukovodstvo koje brine o fudbalskom klubu
Objavljeno: 17:12h

Upravni odbor JSD Partizan jednoglasno je podržao rukovodstvo fudbalskog kluba Partizan pred održavanje Skupštine. Kako se navodi u saopštenju, UO JSD Partizan je predvođen predsednikom Miloradom Vučelićem u utorak održao redovnu sednicu, na kojoj je diskutovano o aktuelnoj situaciji u fudbalskom klubu. - Jednoglasno je zaključeno da legalne institucije FK Partizan uživaju punu podršku, budući da su legalitet i poverenje u institucije jedini osnov na kojima može da počiva stabilnost. Posebno ističemo podršku i zahvalnost gospodinu Ivanu Ćurkoviću, dokazanoj legendi Partizana, koji se nesebično prihvatio da stane na čelo u osetljivom trenutku u kojem je fudbalski klub, na prekretnici, i time iskaže svoju moralnu i karakternu veličinu - navodi se u saopštenju.

Ćurković predvodi Radnu grupu fudbalskog kluba Partizan otkako je uprava podnela ostavku sredinom decembra. UO JSD Partizan je naveo da snažno podržava odluku Nadzornog odbora FK Partizan da održi vanrednu skupštinu 12. aprila, kako bi delegati kvorumskom većinom izabrali svoje buduće rukovodstvo i pozvao sve članove Skupštine da prisustvuju. - Samo na takav način, dostojanstveno i časno služiće svom Partizanu - navodi se u saopštenju.
Dragana Udovičić
UO JSD Partizan je ukazao na potrebu jedinstva struktura u FK Partizan i da "nedopustivim i nečasnim metodama nema mesta u radu tog kluba". - Svako ko nedolično i neprincipijelno pokušava da lične interese nadredi interesima Partizana, ko nastoji da služi interesima pojedinaca sa ulice, ili spinovanju medijskih natpisa, a sve to nasuprot jedinom časnom interesu, koristi i uspehu fudbalskog kluba i našeg sportskog društva, zaslužuje naše prezrenje, osudu i opravdani otpor, koji smo u prošlosti već imali priliku da pružimo, a na to smo spremni i sada - piše u saopštenju. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.