TREBA MI MALO VREMENA! NADAM SE POBEDI U NORVEŠKOJ: Bibras Natho debitovao za Partizan i nada se podršci Grobara!
Bobras Natho je upisao debi za Partizan, Foto: Starsport©

Upisao prve minute

TREBA MI MALO VREMENA! NADAM SE POBEDI U NORVEŠKOJ: Bibras Natho debitovao za Partizan i nada se podršci Grobara!

Izraelac je istakao da mu je žao što crno-beli nisu postigli još jedan gol

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Novi fudbaler Partizana i kapiten reprezentacije Izraela, Bibras Natho rekao je da se nada da će Partizan igrati u grupnoj fazi Lige Evrope.

Prvi utisci Bibrasa Natha bili su da je njegov tim mogao da dođe do još jednog pogotka i tako sebi "olakša život", ali je naveo da je pobeda ipak na prvom mestu.

- Važno je da smo pobedili mislim da smo mogli da postignemo još jedan gol ali je u redu, nadam se da ćemo to moći da uradimo u narednom susretu i da pobedimo - rekao je Natho.

Natho je napomenuo da je za sada vrlo zadovoljan onim što ga je zateklo u Partizanu, ali da tek treba da se upozna sa novim saigračima.

- Naravno da mi treba malo vremena pošto me igrači još uvek nedovoljno poznaju i potrebno je da se upoznamo, ali za sada sam veoma zadovoljan i nadam se da možemo do pobede u narednom meču.

Partizan protiv Moldea nije imao navijače, ali se Natho nada da će ih imati uz sebe u grupnoj fazi Lige Evrope, pošto je već igrao protiv Partizana u Humskoj i zna koliko mogu da pomognu timu.

- Već sam igrao na ovom stadionu protiv Partizana, znam da ima sjajne navijače, a naravno danas nismo imali publiku i nadam se da ćemo ući u grupnu fazu i da će dolaziti da nas bodre u mnogim utakmicama - završio je Natho.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.