NISAM MOGAO NI DA POMISLIM: Savo Milošević besan kao ris uprkos pobedi nad Moldeom!
Savo Milošević je bio besan iz više razloga, Foto: Starsport©

Ogorčen zbog prvog poluvremena

NISAM MOGAO NI DA POMISLIM: Savo Milošević besan kao ris uprkos pobedi nad Moldeom!

Strateg crno-belih je govorio i o karakteru svog tima

Objavljeno: 23:55h

Nikako nije bio zadovoljan Savo Milošević uprkos tome što je Partizan ostvario pobedu u prvom meču protiv Moldea u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope.

Dosta je bilo razloga zbog kojih je bio besan trener crno-belih, kako je i sam rekao na konferenciji.

- Jako loše smo ušli u utakmicu. Razloge za to ne znam ni ja u ovom trenutku. I nisam mogao ni da pomislim da smo mogli ovako loše da odigramo celo poluvreme. Kada se sve sabere sve na kraju, ovaj rezultat deluje malo nestvaran. Drugo poluvreme je bilo dosta bolje i na tome čestitam momcima.

- Izuzetno teški su uslovi u kojima radimo i kao što ste videli večeras falila je ta energija sa tribina. Videli ste koliko može da utiče, pozitivno ili negativno. Ponekad može da utiče kada se osećate sami na terenu i tu jedino vidim opravdanje za moje momke i pored toga što se osećamo kao pastorčad u našoj državi, imamo isti takav odnos i tretman i od strane UEFA. Jer ekipe koje dođu na naš stadion se osećaju kao kod kuće. I što se tiče ambijenta i što se tiče suđenja i verujte da je u takvim uslovima teško raditi. Ja ne znam kako smo uopšte živi stigli dovde i evo dobili smo prvu utakmicu i imamo revanš - rekao je Milošević.

Trener crno-belih je govorio i o tome da zašto Asano nije igrao od početka, a razlog za to jeste manja povreda.

- Uspeli smo da ga sačuvamo da ne igra 90 minuta danas. Tu povredu koju ima, nije opasna, ali je bolna i uspeli smo da ga sačuvamo. Delovao je dobro u drugom poluvremenu i mislim da će biti spreman. Sa Nathom je malo drugačija priča, ali verujem da će i on biti u boljem stanju nego danas. Generalno, ono na čemu ćemo raditi jesu ispravke na svemu onome što smo pogrešno i loše uradili u prvom poluvremenu. Nije dovoljno da samo njih dvojica donose kvalitet, jer ova ekipa može mnogo više i to je dokazala u prošlosti. Naša igra ne može da se zasniva samo na dvojici igrača, oni trebaju da budu samo nadgradnja i dodatni kvalitet. Ova ekipa je pokazala da može više u odnosu na ovo što smo videli u prvom poluvremenu.

Savo Milošević nije zadovoljan tretmanom koji imaju crno-beli
Savo Milošević nije zadovoljan tretmanom koji imaju crno-belifoto: Starsport©

Milošević je napomenuo da očekuje da Bojan Ostojić bude spreman za revanš u Norveškoj.

Nije tako često u istoriji Partizan uspevao da preokrene rezultat, što govori o karakteru tima.

- Ova ekipa ima karakter, ja sam verovatno jedini koji je to ponavljao. Mi smo mnogo puta to pokazali prethodnih meseci, ali to nije bilo prepoznato do strane javnosti. I drago mi je da to sada čujem od vas novinara. Svi očekuju od Partizana spektakularnu igru, kad se ona desi ona je sticaj okolnosti. Ja sam rekao da mi je draža utakmica iz Turske upravo zbog toga što je tamo trebao mnogo veći karakter, nego u Beogradu kada je sve išlo. Kada smo dali gol rano i onda sve to ide super. Ali kada primite gol u istoj situaciji i održite to do kraja, preživite, e to su onda pravi momci. Danas smo to pokazali u drugom poluvremenu i u polufinalu i finalu Kupa prošle godine - zaključio je Milošević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.