TOŠIĆ DONEO TRIJUMF PARTIZANU: Crno-beli slomili Molde i idu u Norvešku po grupnu fazu Lige Evrope!
Tošić je postigao pobedonosni gol za Partizan, Foto: Starsport©

plej-of za Ligu Evrope

TOŠIĆ DONEO TRIJUMF PARTIZANU: Crno-beli slomili Molde i idu u Norvešku po grupnu fazu Lige Evrope!

Sva dešavanja na ovom meču mogli ste da pratite uz lajv-blog

Objavljeno: 23:09h

Fudbaleri Partizana savladali su norveški Molde na svom stadionu rezultatom 2:1 u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope.

Pred oko 6.000 mališana crno-beli su pokazali da Evropa može da računa na Partizan i odigrali dobru utakmicu u Beogradu.

Nije počelo dobro po crno-bele, rezervista Boli je napravio dar-mar u kaznenom prostoru Partizana i sjajnim šutem postigao gol za Molde u 42. minutu meča.

foto: Starsport©

Međutim, već u sledećem napadu je Suma na asistenciju Tošića majstorskim udarcem anulirao prednost gostiju i postavio 1:1 kao konačan rezultat prvog dela.

Nastavak je doneo tvrdu igru oba tima bez mnogo prilika sve do finiša meča kada se Asano propisno izblamirao kada je već viđen gol pretvorio u veliki promašaj i poslao loptu preko gola sa nekoliko metara.

A, onda u 86. minutu - Tošić donosi pobedu Partizanu. Urošević je bio asistent, pa je Tošiću ostalo samo da smesti loptu u praznu mrežu.

foto: Starsport©

Ovo je samo "prvo poluvreme" plej-ofa za Ligu Evrope, revanš meč igra se za nedelju dana u Norveškoj i tada će biti poznato koji tim će se naći u grupnoj fazi drugog po snazi evropskog takmičenja.

Partizan: Stojković – Miletić, Vujačić, S. Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Stevanović (Asano od 62′), Suma (Natho od 73′), Tošić – Sadik (Ožegović od 46′).

Molde: Kraninks – Haraldsejd, Bjernbak, Gabrijelsen, Foren – Husein, Aursnes – Hestad, Ejkrem (Elingsen od 69′), Knudson (Boli od 33′, Mostrom od 85′) – Džejms.

Sva dešavanja na ovom meču mogli ste da pratite uz lajv-blog.

KRAJ MEČA: Partizan - Molde 2:1

90. minut - Igraće se još četiri minuta.

85. minut - GOOOL: Tošić! Posle sjajne povratne lopte Uroševića, popularni Bambi nije imao težak zadatak i sa par metara prosleđuje loptu u mrežu za potpuni preokret!

78. minut - Au, kakva šansa! Urošević je bio sam kao duh u petercu, šutirao pravo u golmana, a Asano je posle odbitka bio u stopostotnoj šansi i poslao loptu nebu po oblake.

73. minut - Debi za Natha u dresu Partizana! Ušao je u igru umesto strelca gola Sume.

foto: Starsport©

64. minut - U nedostatku uzbuđenja na meču, možemo videti Umara Sadika koji je seo na šipku iza klupe Partizana i razgovara mobilnim telefonom.

foto: Printscreen/RTS 1

60. minut - Bilo je opasno pred golom Partizana, fudbaleri Moldea su imali dobru zamisao, ali su crno-beli prekinuli napad gostiju.

54. minut - Bez nekih preterano bitnih dešavanja u drugom polvuremenu. Partizan ima loptu u nogama i pokušava da ugrozi goste iz Norveške.

46. minut - Umesto Sadika, u igri je Ožegović

POLUVREME: Partizan - Molde 1:1

1 / 5 Foto: Starsport©

45. minut - GOOOL: Suma! Ekspresno izjednačenje! Pravovremena lopta Tošića za preporođenu "desetku" Partizana koji se sjajno okrenuo i pogodio mrežu!

43. minut - GOL: Molde je preko Bolija došao do zlata vrednog gola u Beogradu! Izigrana je odbrana Partizana, a Boli je uz pomoć obe stative doveo svoj tim u prednost!

39. minut - Mogao je Vujačić da se proslavi u ovoj situaciji. Tošić je ubacio loptu u šesnaesterac Moldea, a novajlija u crno-belom dresu ju je loše zahvatio.

29. minut - Izgledna situacija za Partizan je otišla u nepovrat. Pleli su crno-beli mrežu oko kaznenog gostiju, ali Sadik se našao u ofsajdu posle atraktivnog pasa Saše Zdjelara.

foto: Starsport©

22. minut - Partizan bez konkretne ideje u dosadašnjem delu meča. Nema previše lepe igre na stadionu u Humskoj.

12. minut - Opasna prilika za Molde! Ejkrem je uputio udarac i gotovo savladao Stojkovića koji nestvarnom intervencijom čuva mrežu svog tima.

POSETA

5.780 mališana prati ovu utakmicu.

foto: Starsport©

5. minut - Filip Stevanović je šutem na startu meča zagrejao dečije dlanove na stadionu Partizana.

21.00 - Meč je počeo!

20.40 - Igrači pozdravljaju decu na tribinama!

20.30 - Deca na tribinama prave atmosferu.

20.00 - Deca starosti do 15 godina koji su članovi škola fudbala u Srbiji, pristižu polako na stadionu Humskoj i oni će biti jedina podrška crno-belim fudbalerima, koji usled kazne UEFA ne mogu da imaju vetar u leđa od svojih Grobara.

1 / 4 Foto: Espreso

19.45 - Poznate su i startne postave za koje su se opredelili treneri dva kluba. Partizanu će mnogo nedostajati standardni štoper Bojan Ostojić koji nije uspeo da se oporavi od povrede.

Partizan: Stojković - Miletić, Vujačić, S. Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Stevanović, Suma, Tošić – Sadik.

Molde: Kraninks - Haraldsejd, Bjernbak, Gabrijelsen, Foren – Husein, Aursnes - Hestad, Ejkrem, Knudson - Džejms.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.