DA NIJE BILO VAR-A NE BI SUDIO PENAL: Hoću da gori Beograd! Delije popnite se i na krov Marakane da navijate!
Miloš Degenek posle prvog meča sa Jang Bojsom, Foto: Adria Media TV

Strelac gola ima nešto da kaže

DA NIJE BILO VAR-A NE BI SUDIO PENAL: Hoću da gori Beograd! Delije popnite se i na krov Marakane da navijate!

Strelac prvog gola za crveno-bele je istakao da očekuje veliku podršku u revanšu za 7 dana

Objavljeno:
Nikola Husein

Crvena zvezda je ostvarila dobar rezultat u gostima, u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa.

Srpski šampion se vraća kući sa rezultatom 2:2 i mirno može da se sprema za revanš koji je za 7 dana na stadionu "Rajko Mitić".

Miloš Degenek bio je jedan od najboljih igrača i uz to strelac izjednačujućeg gola u prvom poluvremenu, koji je itekako mnogo značio i pomogao crveno-belima.

- Sve u svemu jedna teška utakmica. Utakmica sa mnogo kvaliteta i sa njihove, ali i sa naše strane. Oni su imali malu prednost što svake druge nedelje igraju na "veštaku" (veštačka trava), a nama je ovo druga utakmica na takvoj podlozi. Ali mislim da je jako dobar veštak. Hvala navijačima, što su došli. Mislim da ima dosta stvari koje su bile pozitivne, ali i onih iz kojih možemo da naučimo - rekao je Degenek posle meča.

Njegov pogodak podsetio je na situaciju do pre godinu dana u Salcburgu.

- Drago mi je za gol. Ali to manje više nije bitno, bitno je da mi prođemo i uđemo u Ligu šampiona. Važan gol u važnom trenutku. Dao sam ga na vrlo sličan način kao Ben u Salcburgu. Mnogo mi znači, ali ovo ništa nije gotovo. Tek je prvo poluvreme. Oni će sad da se zategnu i pripreme, i mi moramo isto. U Beogradu će sve da gori.

Iskoristio je priliku da pozove navijače da ih što više dođe na revanš, ali i da se skupe po gradu, pa da sa svih strana stiže podrška igračima za 7 dana.

- Nije moglo da ih bude kao u Salcburgu, ali je bilo blizu tome. Hvala im. Naravno, očekujem punu Marakanu i pun grad i da se navijači popnu i na krov Marakane da navijaju sa svih strana. Mnogo će nam značiti. Bilo bi to istorijski i fenomenalno bi bilo da uđemo u Ligu šampiona i na domaćem terenu.

Upitan da prokomentariše primenu VAR-a u fudbalu i penal koji je sudija nakon gledanja snimka dosudio za Jang Bojs, Degenek je rekao da sve zavisi od ugla posmatranja.

- Igrao sam u Arabiji 6 meseci gde primenjuju VAR. Da je nama tako svirao penal svi bi rekli "super je VAR", ali pošto je svirao njima sad ćemo svi da kažemo da nam ne treba. Situacija je takva kakva je. Neki će reći da jeste, drugi da nije penal. Mislim da da nije bilo VAR-a, on ne bi sudio penal. Ali to je fudbal. Idemo dalje, nema tu šta da se kaže mnogo oko toga. To je sastavni deo modernog fudbala - zaključio je Degenek.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.