Podatak za ponos Delija: Od 215.000 klubova, Zvezda među prvih 11!

da li ste znali ovo?

Podatak za ponos Delija: Od 215.000 klubova, Zvezda među prvih 11!

Predsedniik Crvene zvezde Svetozar Mijailović otkrio je jedan zanimljiv statistički podatak
Objavljeno:

U utorak je delegacija Crvene zvezde gostovana na Mašinskom fakultetu u Beogradu, a predvodili su je predsednik kluba Svetozar Mijailović, trener Miodrag Božović, fudbaleri Marko Grujiić, Damir Kahriman. Poseta je nastavak akcije ''Neraskidiva veza - Zvezda i studenti'', a u obraćanju prisutnim studentima Mašinskog fakulteta, predsedniik Crvene zvezde Svetozar Mijailović je otkrio i jedan zanimljiv statistički podatak, koji sjajno ilustruje veličinu kluba u evropskim okvirima.

fkcrvenazvezda.rs
- Od 215.000 klubova u Evropi, Crvena zvezda se ubraja među 11 ekipa koje su osvojile evropski i svetski trofej. Iz ovakve istorije današnja generacija igrača treba da crpi inspiraciju. Želeo bih da Grofov tim vrati te slavne dane, a igra u prvenstvu pokazuje da oni to mogu - istakao je Mijailović. Trener Miodrag Božović je između ostalog govoriio i o predstojećem prelaznom roku i eventualnim pojačanjima u pohodu na plasman u Ligu šampiona. Međutim, ono što ga već sada plaši jeste - prerana navijačka euforija.
- Naravno da razmišljamo o pojačanjima, ali danas sve funkcioniše po principu koliko para, toliko muzike. Ima mnogo klubova koji ulažu ogroman novac, čiji su budžeti po 150 miliona evra, ali ne mogu ni da se približe Ligi šampiona. Euforija koja je kod nas već krenula oko Lige šampiona nikako nije dobra. Čini mi se kao da je jedino pitanje sa kim ćemo biti u grupi - izjavio je Božović. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.