Vardi razrešio misteriju bandažera: Razlog samo dokazuje na šta je sve spreman zbog uspeha!

Svi smo se pitali zašto?

Vardi razrešio misteriju bandažera: Razlog samo dokazuje na šta je sve spreman zbog uspeha!

Fanovi su se pitali zašto ne skida zavoje sa desne ruke, ali razlog zašto su oni tu je fascinantan
Objavljeno:

Nije dugo bilo potrebno da dobijemo odgovor na pitanje zašto Džejmi Vardi već mesecima nosi bandažer na desnoj ruci, a taj njegov odgovor samo pokazuje koliko je posvećen uspehu Lestera ove sezone u Premijer ligi. Poslednjih nekoliko dana fudbalski navijači i fanovi na Ostrvu pokušavali su da razreše misteriju bandažera na desnoj ruci, a pretpostavke su bile svakakve, od toga da krije tetovažu genitalija, do sujeverja.

Reuters
U čemu je tajna Vardijevog bandažera na desnoj ruci? (FOTO) Ipak, ništa od toga nije istina, a misteriju je razrešio sam fudbaler, koji je novinarima na Ostrvu rekao da je reč o longeti i da je nosi zato što već šest meseci ima tri preloma koji nikako ne mogu da zarastu. - Nikako ne može da mi zaraste nadlanica. Imam tri preloma unutra i zato moram da ga nosim. Povreda ne može dodatno da se pogorša, pa zato planiram da nosim bandažer i u narednim mečevima - rekao je Vardi.
Reuters
Sada nam je jasno zašto su "lisice" tako blizu osvajanja titule, jer kako i ne bi bile kada su igrači tako posvećeni, požrtvovani i spremni sve da rizikuju zbog uspeha. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.