ŠVAJCARCI PROVOCIRALI ZVEZDU I DELIJE: Milojević im je odbrusio tako da nikad ne zaborave!
Vladan Milojević, Foto: Adria Media TV

ESPRESO NA LICU MESTA

ŠVAJCARCI PROVOCIRALI ZVEZDU I DELIJE: Milojević im je odbrusio tako da nikad ne zaborave!

Zbog čega se potenciraju ovakva pitanja, mi ne znamo...

Objavljeno:
Nikola Husein

Vladan Milojević se obratio prisutnim novinarima pred gostovanje Crvene zvezde u Bernu ekipi Jang Bojsa u okviru plej-ofa za Ligu šampiona.

Na početku konferencije je Zvezdin strateg izneo očekivanja od meča sa Jang Bojsom.

- Biće sigurno teško. Znamo da smo u plej-ofu i teško je porediti sa drugim, ranijim utakmicama. Igramo protiv dobre ekipe, prvaka svoje zemlje. Biće ovo prvo poluvreme, ali najvažnije je da damo sve od sebe i da odigramo najbolje što znamo. Biće ovo zanimljiva utakmica - rekao je Milojević.

Zatim je usledilo provokativno pitanje jednog švajcarskog novinara koji je rekao da su prošle godine navijači Crvene zvezde pravili probleme i zanimalo ga je da li Vladan Milojević može da utiče na njih.

- Ne znam zašto to potencirate. Naši navijači su verni, i ne verujem da će biti incidenata. Malo je nekusno da se stalno to potencira o Srbima. Probleme prave i navijači iz drugih zemalja - odbrusio je šef stručnog štaba tima iz Ljutice Bogdana.

Milojević je pričao o motivaciji koju donosi ova faza takmičenja.

- Motiv je veliki, tražiću od mojih igrača da uradimo sve. Poštujemo Jang Bojs, ali neka uradimo sve. Mi ne predstavljamo samo klub, već i našu zemlju i naš narod.

Na kraju je novinare interesovalo da li će crveno-belima možda biti lakše protiv Švajcaraca nego što je to bio slučaj sa Kopenhagenom.

- I Danci su fenomenalna ekipa. Pitanje je da li je psihološka prednost na našoj strani. Oni nemaju premca u Švajcarskoj i direktno su u kvalifikacijama i to govori o njihovoj snazi - zaključio je Milojević.

Meč je na programu u sredu od 21 čas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.