JUŽNA AMERIKA USRED NOVOG BEOGRADA: Baklje, navijači i vrela atmosfera - počinje turnir o kom svi pričaju!
NBGD kup, Foto: Vanja Branković

SPEKTAKL U NAJAVI

JUŽNA AMERIKA USRED NOVOG BEOGRADA: Baklje, navijači i vrela atmosfera - počinje turnir o kom svi pričaju!

Dobar ulični fudbal, majstori na petoparcu, a da učestvuje može ko god želi... Još kada se doda humanitarni karakter...

Objavljeno: 18:06h

U bloku 61 na Novom Beogradu, na terenu "Igor Čupić Bura", poznatom i kao "Veliki teren iza pumpe", biće održan tradicionalni, peti turnir u malom fudbalu "NBGD Kup" koji počinje 1. septembra.

Ono što ovaj turnir razlikuje od drugih je paklena, ali veoma prijateljska atmosfera, a ove godine se očekuje nezapamćen broj navijača. Bakljade, topovski udari i navijanje iz sveg glasa nisu ništa čudno kada je u pitanju ovaj simpatični turnir.

Novobeogradski Blokovi, mesto odigravanja turnira
Novobeogradski Blokovi, mesto odigravanja turnira foto: Vanja Branković

Naravno, da se prijavi može svako ko ima ekipu. Prijave i dalje traju (do 30. avgusta okvirno), a izvlaćenje grupa će se odigrati par dana pred početak turnira, što ćete moći da ispratite na Facebook stranici ove manifestacije, na kojoj i možete da prijavite svoj tim i raspitate se o uslovima učešća.

Pravila su slična kao u futsalu, lopta je četvorka, ali razlika je u tome što se igra na betonu, i što je na terenu 5+1 igrača (pet igrača i golman).

Inače, ovo će biti prvi put da se na NBGD kupu pojavljuje i organizacija Srbi za Srbe, koja će prikupljati dobrovoljni prilog za pripadnike naše nacije kojima je to najpotrebnije, tako da, čak iako niste neki ljubitelji fudbala, bilo bi lepo da date svoj doprinos u borbi za nečije bolje sutra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.