MAKSIMIR GORI, TRANSFER VEKA U DINAMU: Bivši igrač Barselone i Milana stiže u glavni grad Hrvatske!
Ronaldinjo i Maksi Lopez, Foto: Printscreen /Youtube

AUUUU

MAKSIMIR GORI, TRANSFER VEKA U DINAMU: Bivši igrač Barselone i Milana stiže u glavni grad Hrvatske!

Navikli smo da fudbaleri iz zagrebačkog Dinama odlaze za desetine miliona evra, ali ovako nešto nikada nismo videli na ovim prostorima

Objavljeno: 16:45h

Bombastična informacija je stigla iz komšiluka.

Navikli smo da fudbaleri iz zagrebačkog Dinama odlaze za desetine miliona evra, ali ovako nešto nikada nismo videli na ovim prostorima.

Nekadašnji fudbaler Barselone, Milana, Sampdorije, Kaljarija i Torina Maksi Lopez biće novi igrač Modrih. Vest prenosi brazilski Foks sport koji ima kontakte sa bivšim Lopezovim klubom Vaskom Da Gamom. Prema pisanju brazilskih medija, pregovori su uveliko u toku, a ceo transfer bi se realizovao ukoliko Dinamo prođe u grupnu fazu Lige šampiona. Vest su prenele i "Sportske novosti" iz Zagreba uz veliku ogradu.

Karijeru je Lopez počeo u River Plejtu odakle je otišao u Barselonu za 6,5 miliona evra 2005. godine. Igrao je još za Gremio i za Milan, Sampdoriju, Kaljari i Torino i Vasko Da Gamu. Neki čak tumače ovaj potez kao da je Lopez konačno uspeo da pobegne od medija i bivše supruge Vande Nare i Maura Ikardija koji su mu pravili velike probleme oko viđanja dece.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.