PROCURELA DOKUMENTA RONALDOVIH ADVOKATA: Ima dokaza da je platio ogromne pare Amerikanki da prećuti silovanje!
Kristijano Ronaldo je zaista platio određenu svotu novca Ketrin Majorgi, Foto: EPA /Alessandro di Marco

I dalje je osumnjičen

PROCURELA DOKUMENTA RONALDOVIH ADVOKATA: Ima dokaza da je platio ogromne pare Amerikanki da prećuti silovanje!

Ovo bi moglo da baci novo svetlo na čitav proces i istragu

Objavljeno: 09:57h

Kristijano Ronaldo je i dalje u sudskom procesu oko optužbi za silovanje Ketrin Majorge 2009. godine i taj slučaj će ići sve do Vrhovnog suda SAD, iako je tužilaštvo u Nevadi smatralo da ne postoji dovoljno dokaza da se silovanje dogodilo.

Amerikanka je pre nekoliko meseci odlučila da progovori o tome kako ju je pre 10 godina Portugalac prisilio na seksualni odnos u njegovom penthausu u Las Vegasu i time šokirala javnost, a da joj je navodno nakon toga platio 375.000 dolara da bi ćutala.

Scena iz kluba pre 10 godina kada su Kristijano Ronaldo i Ketrin Majorga bili zajedno te večeri u kojoj se desilo silovanje
Scena iz kluba pre 10 godina kada su Kristijano Ronaldo i Ketrin Majorga bili zajedno te večeri u kojoj se desilo silovanjefoto: AP

Sada je portal "TMZ" objavio dokumente iz iskaza njegovih advokata koji potvrđuju da je slavni fudbaler zaista platio tu svotu novca za ćutanje.

- Kristijano jeste osobi koja ga tuži platio 375.000 dolara, u zamenu za potpisivanje ugovora o tajnosti kako ovaj slučaj ne bi dospeo u medije - piše u dokumentima.

Majorga u međuvremenu nije odustala od svojih optužbi i spremna je da čitav slučaj izvede pred Vrhovni sud SAD.

Kristijano Ronaldo i dalje nije završio sa optužbama za silovanje
Kristijano Ronaldo i dalje nije završio sa optužbama za silovanjefoto: EPA/Roberto Bregani

Da podsetimo, u Nevadi nema zastarevanja silovanja ako je žrtva prijavila delo policiji unutar četiri godine. A može dobiti doživotni zatvor sa mogućnošću uslovnog izlaska tek nakon 10 godina. Iako je 2010. prihvatila 375.000 dolara sa računa na Britanskim Devičanskim ostrvima u zamenu za ćutanje, sada se sprema suočiti sa događajem koji joj je promenio život, zbog čega je smisao našla u alkoholu i borila se sa suicidalnim mislima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.