KRVAVE GLAVE I POLUPANI AUTOMOBIL: Totalni haos posle meča Vojvodine i TSC-a!
Foto: FK TSC

strašno

KRVAVE GLAVE I POLUPANI AUTOMOBIL: Totalni haos posle meča Vojvodine i TSC-a!

- Nekoliko navijača TSC-a napadnuto je u nedelju uveče u Temerinu, po izlasku iz navijačkog autobusa, kojim su se vraćali sa gostovanja u Novom Sadu - navodi se u saopštenju kluba iz Bačke Topole

Objavljeno:

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole objavio je danas da su njegovi navijači fizički napadnuti u nedelju uveče u Temerinu i apelovao je na nadležne organe da što pre pronađu i procesuiraju počinioce.

"Nekoliko navijača TSC-a napadnuto je u nedelju uveče u Temerinu, po izlasku iz navijačkog autobusa, kojim su se vraćali sa gostovanja u Novom Sadu. Dvojica su zadobila povrede glave, zbog čega su prebačeni u Urgentni centar u Novom Sadu, gde im je ukazana hitna medicinska pomoć. Istovremeno, napadnuta je još jedna grupa navijača TSC, takođe po dolasku autobusa u Temerin, i tom prilikom oštećen je jedan automobil", navodi se u saopštenju TSC-a.

TSC je podsetio da insistira na fer-pleju i da osuđuje svaki vid nasilja, "za koje ne pronalazi opravdanje u navijačkim strastima".

"Navijači TSC-a za sada predstavljaju relativno malu grupu ljudi, koji prate svoj omiljeni klub. Klub iz Bačke Topole ima kvalitetnu saradnju sa svojim navijačima i trudiće se da ih zaštiti od nerazumnih napada", dodaje se.

TSC iz Bačke Topole je od ove sezone član Super lige i sa Vojvodinom posle pet kola deli prvo mesto na tabeli.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.