Herenven pušta Nemanju Mihajlovića!
Nemanja Neca Mihajlović, Foto: Saša Pavlić Koky

POZAJMICA

Herenven pušta Nemanju Mihajlovića!

Tokom nje će bivši prvotimac Rada i Partizana pokušati da oživi karijeru

Objavljeno:

Bivši igrač Partizana i velika nada srpskog fudbala Nemanja Mihajlović će po svemu sudeći promeniti sredinu u završnici letnjeg prelaznog roka.

Iako je trenutno igrač Herenvena, čelnici ovog kluba su mu predočili sledeći plan:

Pozajmicu u trajanju od godinu dana, tokom koje će bivši prvotimac Rada i Partizana pokušati da oživi karijeru, s obzirom da se u Herenvenu nije naigrao.

- U dogovoru sa direktorom Herenvena odlučeno je da je za Necu najbolje da predstojeću sezonu provede na pozajmici. Trenutno smo u potrazi za sredinom koja ce odgovarati Mihajloviću u sportskom, a Herenvenu u finansijskom smislu. Do kraja prelaznog roka ima dovoljno vremena da odabermo najbolju soluciju - predočio je Bojan Ostojić, agent Nemanje Mihajlovića, a preneo MOZZART Sport.

Mihajlović je stigao u Holandiju na leto 2017. u transferu iz Partizana vrednom 1.700.000 evra. Ostalo mu je još godinu dana ugovora, koji može da se produži na još 12 meseci i zato je za njega bitno da pronađe tim u kome će biti standardan kako bi dobio još jednu sansu.

Mihajlović je za dve sezone u Holandiji odigrao svega 29 mečeva, postigao samo tri gola i dodao pet asistencija, što je daleko ispod očekivanog nivoa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.