Zna se cena po kojoj Real hoće da proda Ronalda. Iznenađujuće je mala, ali ni to niko neće da plati!

Madriđani imaju problem

Zna se cena po kojoj Real hoće da proda Ronalda. Iznenađujuće je mala, ali ni to niko neće da plati!

Ekspert za španski fudbal, odlično obavešteni novinar i kolumnista "Skaj sportsa" tvrdi da je odlazak Portugalca sa "Santjago Bernabeua" neminovan na leto
Objavljeno: 23:10h

Od trenutka kada je napustio Mančester junajted i prešao u Real Madrid, piše se i priča o povratku Kristijana Ronalda na "Old Traford", a sada bi mogao da bude i bliži nego ikada, mada je pitanje da li "crveni đavoli" mogu da nadmaše konkurenciju, pre svega PSŽ. Portugalac će, prema odlično obaveštenom španskom novinaru i kolumnisti "Skaj sportsa", Giljemu Balageu, na kraju sezone definitivno napustiti "kraljevski klub i to za cenu od oko 50 miliona funti.

Reuters
Balage je to otkrio u svojoj kolumni napisanoj posle "El klasika", u kojoj je između ostalog odgovarao i na pitanja čitalaca, kao ekspert za španski fudbal, a jedno od pitanja je bilo to da li će Madriđani prodati drugog najboljeg igrača planete. - Govorim tokom cele sezone da su Ronaldo i Real na različitim putevima i da će se oni razdvojiti na leto, aliu problem je što izgleda niko nije spreman da plati novac koji je potreban za Ronalda, što je oko 48 miliona funti, koliko bi Španci hteli, i uz to 16 do 20 miliona funti godišnje za njegovu platu, neto - napisao je Balage.
Reuters
Prema njegovim rečima, tu bi mogao da se umeša PSŽ koji će sigurno juriti neku od najvećih svetskih zvezda, pogotovo, ako Ibrahimović ne ostane, ali ne sumnjamo da ako je istina ovo oko cene, da će i drugih interesenata biti poput Junajteda. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.