TRAGEDIJA: Poginuo reprezentativac Hrvatske (19), spasa mu nije bilo!
Andro Zarač, Foto: Printscreen/Facebook

UŽAS!

TRAGEDIJA: Poginuo reprezentativac Hrvatske (19), spasa mu nije bilo!

Katastrofalne vesti stižu nam sa komšijskog primorja

Objavljeno:

Na predelu Batahovine u Dubrovniku nešto iza ponoći došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, a jedna je osoba lakše povređena, javlja dubrovačka policija.

Do nesreće je došlo kada je 19-godišnjak upravljao mopedom dubrovačkih registarskih tablica, krećući se iz pravca Dubrovnika u pravcu Sustjepana, te je u jednom trenutku, iz neutvrđenih razloga, vozilom skrenuo desno i udario u brdo.

Kasnije je ustanovljeno da je poginuo Andro Zarač (19), mladi hrvatski reprezentativac u futsalu i igrač MNK Squarea.

- Sinoć iza ponoći na povratku s fudbalskog turnira u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je mladi igrač Squarea Andro Zarač (19). Ovom prilikom izražavamo saučešće njegovoj porodici. Počivao u miru Božjem - objavio je njegov klub.

Vozač i 18-godišnja saputnica pali su na kolovoz dok je moped nastavio nekontrolisano da se kreće po traci. Zbog zadobijenih povreda 19-godišnji vozač smrtno je stradao na mestu događaja, dok je saputnica zadobila lakše povrede.

- Vozač mopeda i saputnica su za vreme vožnje nosili zaštitne kacige. Za vreme trajanja uviđaja saobraćaj na ovom delu puta bio je u potpunosti zatvoren - navodi se u priopćenju dubrovačke PU.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.