JUNAK TOMANE ODUŠEVLJEN DELIJAMA: Ono što oni rade je neverovatno!
Tomane je postigao gol za pobedu, Foto: Starsport©

doneo trijumf

JUNAK TOMANE ODUŠEVLJEN DELIJAMA: Ono što oni rade je neverovatno!

Fudbaleri Crvene zvezde će u plej-ofu za Ligu šampiona u Bernu igrati ekipom Jang Bojs

Objavljeno:

Napadač Crvene zvezde Tomane rekao je da se raduje zbog svog prvog gola, koji je doneo trijumf u duelu sa Spartakom u Subotici (3:2).

- Izuzetno sam srećan što sam već na drugoj utakmici u Crvenoj zvezdi postigao gol, to je za napadača jako bitno. Veliki deo posla uradio je Gajić koji je sa desne strane poslao sjajan centaršut, a ja sam u padu uspeo da dođem do lopte i zatrese mrežu glavom. Bio je to izuzetno važan trenutak, imali smo manje od deset minuta da još jednom preokrenemo. Napadali smo tokom cele utakmice, Spartak je odigrao dobro, tako da mi je drago što su navijači mogli da uživaju u sadržajnoj fudbalskoj predstavi - istakao je Tomane.

On je prokomentarisao podršku koju su uputili navijači sa tribina.

- Atmosfera je bila fantastična, malo ekipa ima tako sjajnu podršku na gostovanjima kao Zvezda. Puna gostujuća tribina i pesma koja nije prestajala nosili su nas na terenu. Zaista su nam dali snagu da preokrenemo i izađemo iz meča kao pobednici - izjavio je napadač crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde će u plej-ofu za Ligu šampiona u Bernu igrati ekipom Jang Bojs.

- Znam da svi još pričaju o fenomenalnoj završnicu u Kopenhagenu, ali mi smo se okrenuli narednom izazovu. Znamo da bi nam dobar rezultat u gostima doneo miran revanš pred našim navijačima i zato ćemo se maksimalno fokusirano pripremati za tu utakmicu. Ekipa me je odlično prihvatila, dobro radimo na treninzima i nadam se da ću uskoro zatresti mrežu i u Evropi - zaključio je Tomane.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.