Pariraće Barsi, Realu, Bajernu i ostalim velikanima: Konteov tim Čelsija je brutalan! (FOTO)

ITALIJANOVA IMPERIJA PLAVACA

Pariraće Barsi, Realu, Bajernu i ostalim velikanima: Konteov tim Čelsija je brutalan! (FOTO)

Italijanski stručnjak praktično sa poslom počinje odmah, bez obzira na to što će zvanično biti promovisan posle Evropskog prvenstva u Francuskoj
Objavljeno:

Najveća vest ove nedelje u evropskom fudbalu je da je Antonio Konte novi trener Čelsija. U ponedeljak je postao menadžer Čelsija, dan kasnije mu prete zatvorom! (FOTO) Kako privremeni strateg "plavaca" Gus Hidink ne želi da ostane uprkos velikoj želji navijača, Italijan je preuzeo na sebe teško breme jer je klub iz zapadnog Londona u nikad goroj situaciji. Konteov spisak želja: Prioritet je Lukaku, pa onda sve ostalo...

Uveliko su mediji širom Starog kontinenta počeli da pišu o potencijalnim pojačanjima koje će Konte dovesti na leto, a ono o čemu bruje u toku današnjeg dana jesu određene želje, koje su veoma realne. Italijan uzima stvar u svoje ruke: Konte ima recept koji će oduševiti navijače Čelsija! (FOTO) Najpre ćemo vam predstaviti nekoliko "zvezda" tima koji bi mogli da nastupaju za aktuelnog prvaka Engleske naredne sezone, a potom i kompletan tim.
1. Golman - Tibo Kurtoa - Pod uslovom da ipak ostane, jer je najavljivao odlazak iz Premijer lige u Real Madrid.
2. Odbrana - Leonardo Bonući (Juventus) - "Plavci" kubure u zadnjoj liniji, a kako je budućnost Džona Terija neizvesna, pa sve to uz tešku povredu Kurta Zume, Konteova prva želja je iskusni štoper "Stare dame".
3. Vezni red - Pol Pogba (Juventus) - Ova priča datira s kraja 2014. godine kada je Francuz polako stasavao u vođu tima iz Torina. Čelsi će se lako odreći Nemanje Matića kog je nudio ove zime, ali su čelnici prvaka Italije to odbili. Ipak, moguće je da će 23-godišnji vezista praviti društvo Sesku Fabregasu.
4. Napad - Gonzalo Iguain (Napoli) - Abramovič će morati da odreši kesu za Argentinca, ali je jedna stvar sigurna - sa Dijegom Koštom ovaj napad bi bio najubitačniji u Evropi.
A sada vam predstavljamo otprilike ekipu koja bi trebalo da napadne sve frontove na čelu sa Konteom naredne sezone. Uz njih, među ostalima pored sadašnjih igrača u planu su: Miralem Pjanić, Sime Vršaljko, Azar (ako ostane, mada malo verovatno). Uz to, velika mu je želja Romelu Lukaku ali je to praktično "nemoguća misija". Sve jasno ukazuje da je Italijan spreman da napravi imperiju iz Serije A. Ukoliko mu uspe, tim će bez problema parirati velikanima poput Barse, Reala, Juventusa, Bajerna i drugih. (A. Bulatović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.