POTVRĐEN JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ PARTIZANA: A izgleda da je stigla i nova ponuda za Strahinju Pavlovića!
Strahinja Pavlović, Foto: Starsport©

ZAUZETI DANI U HUMSKOJ

POTVRĐEN JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ PARTIZANA: A izgleda da je stigla i nova ponuda za Strahinju Pavlovića!

Uprava crno-belih ima pune ruke posla ovih dana

Objavljeno:

Pisalo se da je Strahinja Pavlović na početku letnjeg prelaznog roka blizu prelaska u Juventus od čega nije bilo ništa, onda se pominjao i Votford, a u prethodnih nekoliko nedelja bila je aktuelna i priča oko odlaska u Benfiku.

Ipak, kako saznaje MOZZART sport, crno-beli su utanačili saradnju sa četvrtim klubom. U pitanju je Lacio, koji je navodno spremio pet miliona evra za transfer mladog štopera, jednog od junaka prolaska u plej-of za Ligu Evrope.

Strahinja Pavlović
Strahinja Pavlović foto: Starsport©

To nije sve, pošto je Partizan prihvatio ponudu za 500 hiljada evra manju od planirane, jer su "Bjankoćelesti" iz Rima odlučili da ostave 18-godišnjeg štopera u klubu iz Humske do kraja sezone 2019/2020.

Šta će od svega ovoga da se obistini ostaje nam da vidimo, ali jedan drugi odlazak iz kluba je praktično završen.

Nemanja Nikolić
Nemanja Nikolić foto: Starsportphoto

Kako piše Telegraf, Nemanja Nikolić će i zvanično pojačati novosadsku Vojvodinu. Pregledi će biti održani u ponedeljak, dok bi već u utorak trebalo da bude promovisan. U pitanju je pozajmica sa klauzulom da Voša može da otkupi bivšeg igrača Spartaka za 350.000 evra, koliko ga je Partizan platio Golubovima prošle sezone.

Inače, crno-beli su se zaštitili još jednom stavkom, a to je mogućnost povratka igrača već u zimskom prelaznom roku, ukoliko dođe do promene okolnosti. Pomenuti detalj ugovora je u rukama kluba iz Humske i u tom slučaju se Novosađani ne pitaju puno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Telegraf/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.