ZVEZDA IMA REZERVNE OPCIJE: Ako se izjalovi dolazak Argentinca, jedan od ova dva igrač će doći na Marakanu!
Džordan Botaka i Moha su rezervne opcije Crvene zvezde, Foto: EPA/Kay Int Veen/EPA/Thomas Haumer

Da li su oni pravi?

ZVEZDA IMA REZERVNE OPCIJE: Ako se izjalovi dolazak Argentinca, jedan od ova dva igrač će doći na Marakanu!

Crveno-beli užurbano rade na dovođenju pojačanja

Objavljeno:

Crvena zvezda želi da dovede pojačanje na poziciji krila i to pre nego što istekne rok za prijavu dodatnog igrača za mečeve plej-ofa za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa.

Već se zna da je prvi pik crveno-belih Mateo Garsija iz Las Palmasa, sa kojim su pregovori u punom jeku i na Marakani se nadaju da će sve biti gotovo do kraja vikenda.

Međutim, daleko od toga da u Ljutice Bogdana ne razmatraju druge opcije, ukoliko se izjalovi posao oko dolaska Argentinca.

A kako se može videti u medijima, još dvojica krilnih fudbalera su na radaru sportskog sektora crveno-belih - Mohamed Rarsala Kadfi poznatiji kao Moha i Džordan Botaka.

Moha je član Slovana iz Bratislave, inače Marokanac, koji je prošle sezone u dresu slovačkog prvaka postigao 16 golova na 35 mečeva, dok je u dosadašnjem toku sezone postigao 1 gol uz 3 asistencije.

Međutim problem sa njim je što je već nastupao za Slovan u kvalifikacijama za Ligu šampiona i za Ligu Evrope, pa na njega ne bi moglo da se računa u mečevima protiv Jang Bojsa, nego tek za grupnu fazu jednog od dva evropska takmičenja.

Sa druge strane, taj problem ne postoji sa Botakom, koji je kapiten belgijskog Sent Trudena i igra na poziciji desnog krila.

Kongoanac ima 26 godina i bogato iskustvo prikupljeno kroz igranje za Klub Briž, Belenenšeš, Ekselzior, Lids, Čarlton, a i ranije se dovodio u vezu sa crveno-belima.

Glavna stavka oko ove dvojice fudbalera je ste cena. Moha je na "Transfermarktu" procenjen na milion evra, ali teško da bi ga Slovaci pustili za manje od dva miliona, dok je Botakina cena na "Transfermarktu" 1.500.000.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.