SVI MISLE DA SU AFRIČKE VRADŽBINE: A ovo su zapravo reči molitve koju je Boaći očitao Borjanu pred penale!
Ričmond Boaći čita molitvu Milanu Borjanu pred penale u Kopenhagenu, Foto: Printscreen/Youtube/Guster

Poznat je kao veliki vernik

SVI MISLE DA SU AFRIČKE VRADŽBINE: A ovo su zapravo reči molitve koju je Boaći očitao Borjanu pred penale!

Mnogi su se zapitali šta je rekao dok ga je držao za ruke

Objavljeno:

Milan Borjan je postao heroj Crvene zvezde i njenih navijača posle veličanstvene noći u Kopenhagenu, gde je na penal ruletu zaustavio čak tri udarca domaćim igračima i odveo u plej-of za Ligu šampiona srpskog prvaka.

Ono što su mnogi primetili pre izvođenja jedanaesteraca jeste i da je Ričmond Boaći "obavio" dobar deo posla kada je uhvatio za ruke Zvezdinog golmana i izgovorio neku vrstu molitve.

I dok su mnogi nagađali da se radi o nekim afričkim vradžbinama i mađijama, sada se navodno pojavio tekst molitve koju je izgovorio internacionalac iz Gane.

- Naš tim vodi milostivi Bog i zato ništa ne može da nam stane na put. Svevišnji nas je zaštitio i dao moć i snagu da uspešno koračamo kroz bitku. Pobeda će doći kroz velike napore i bol, ali mi se borimo kao pravi ratnici! Lavovi ne duvaju u svoje rogove, već čekaju pravi trenutak da zadaju konačni udarac. Neka Bog blagoslovi svakog Zvezdinog fudbalera i neka nas vodi kroz svaki trenutak - izgovorio je Boaći tom prilikom.

Inače, napadač crveno-belih je hrišćanin i veliki vernik što se može videti i na njegovom Instagram profilu, gde upravo često ostavlja poruke posvećene veri i Bogu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.