BIO JE UHAPŠEN ZBOG NASILJA NAD PETOMESEČNOM BEBOM: Najboljem strelcu Jang Bojsa pretilo 15 godina zatvora!
Žan Pjer Nsame, Foto: AP/Daniel Teischer

PRETILA MU ROBIJA

BIO JE UHAPŠEN ZBOG NASILJA NAD PETOMESEČNOM BEBOM: Najboljem strelcu Jang Bojsa pretilo 15 godina zatvora!

On je na četiri meča Superlige Švajcarske postigao isto toliko golova i pripadaju mu najveće zasluge što je branilac titule prvi na tabeli

Objavljeno:

Najveća opasnost po gol Crvene zvezde u plej-ofu za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa biće Žan Pjer Nsame.

On je na četiri meča Superlige Švajcarske postigao isto toliko golova i pripadaju mu najveće zasluge što je branilac titule prvi na tabeli sa deset bodova. Ovo mu je treća sezona u timu iz Švajcarske, a u prethodne dve je postigao 13 i 15 golova u šampionatu.

Pre nego što je došao u Bern, igrao je za Servet u sezoni 2016/17. Za taj klub postigao je 23 gola, ali je malo falilo da završi na robiji. Pretilo mu je 15 godina robije zbog nasilja nad petomesečnom bebom.

U novembru 2017. godine, Nsame je doveo ćerkicu u bolnicu pošto je imala vrtoglavicu, gubila svest i pretio joj je potpuni gubitak vida.

Posle detaljnog pregleda, lekari su ustanovili da je Kamerunac tresao dete i odmah pozvali policiju.

Kamerunski fudbaler je saslušan u policijskoj stanici, prijavljen zbog zlostavljanja deteta, istraga je pokrenuta, ali je igrač pušten pod nadzorom vlasti. Morao je da napusti porodičnu kuću pošto mu je dosuđena zabrana prilaska detetu, a nije smeo ni da napusti zemlju.

Priznao je Nsame krivicu, izjava čelnika Serveta je završila u medijima da se igrač kaje, a slučaj je odbačen zato što beba nije pretrpela nikakve posledice. Tada je Nsameu propao i transfer u nekoliko klubova, a svoju sreću je pronašao u Jang Bojsu.

Crveno-beli gostuju švajcarskom timu 21. avgusta u 21 čas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.