MRKELA JEDVA IZDRŽAO PENALE: Najteža utakmica koju sam gledao!
Mitar Mrkela, Foto: Damir Dervišagić

ZADOVOLJAN

MRKELA JEDVA IZDRŽAO PENALE: Najteža utakmica koju sam gledao!

Posle 1:1 u regularnom delu i produžetaka, usledila je penal serija u kojoj je briljirao Milan Borjan sa tri odbranjena penala Dancima i golom

Objavljeno:

Teže je bilo sportskom direktoru Crvene zvezde Mitru Mrkeli da iz lože gleda dramatični revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona nego strategu crveno-belih Vladanu Milojeviću pored terena.

Posle 1:1 u regularnom delu i produžetaka, usledila je penal serija u kojoj je briljirao Milan Borjan sa tri odbranjena penala Dancima i golom.

- Pre svega izuzetno teška utakmica za sve, najviše za igrače i stručni štab, ali i za nas koji smo gledali sa tribine. Jedna od najtežih utakmica koju sam gledao, na kraju i velika radost - rekao je Mitar Mrkela posle meča.

Klub iz Ljutice Bogdana je ponovo obezbedio grupnu fazu evropskog takmičenja pošto će, ukoliko izgubi od Jang Bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona, igrati u Ligi Evrope.

- Mislim da smo ostvarili veliki uspeh, prve i druge godine, a najteže je ponavljati te dobre rezultate. Zaista, ovo je veliki uspeh za Crvenu zvezdu i mislim da će biti jedan veliki impuls i za buduće dane - dodao je sportski direktor crveno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.