ĐUKA ZAMALO DA DOBIJE INFARKT: Političar se uključio sa stadiona u Danskoj, bio je VAN SEBE OD SREĆE! (VIDEO)
Vladimir Đukanović Đuka slavi pobedu Zvezde u Kopenhagenu, Foto: Printscreen/Twitter

HVALA BOGU I SVETOJ MAJCI!

ĐUKA ZAMALO DA DOBIJE INFARKT: Političar se uključio sa stadiona u Danskoj, bio je VAN SEBE OD SREĆE! (VIDEO)

Funkcioner SNS na ivici suza u dalekoj Danskoj...

Objavljeno: 15:32h

Mislili ste da ste sve videli od Đuke? Debelo ste se prevarili.

Vladimir Đukanović, zamrznuti funkcioner Srpske napredne stranke (ma šta to značilo) i osvedočeni navijač Crvene zvezde, zamalo da dobije fras sinoć posle šokantne utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Kopenhagena i crveno-belih.

Posle 1:1 u regularnom toku ušlo se u produžetke, Danci su, s igračem više, imali nekoliko prilika da izbace Zvezdu i pre izvođenja jedanaesteraca, a tek su penali bili rizični za one sa slabijim srcem.

Da u Đukinim nedrima kuca (crveno-belo) srce junačko svedoči ne samo činjenica da je preživeo četiri promašena penala Zvezde i pet Danaca, uz sve one sjajne odbrane Milana Borjana, nego i video koji je vrlo brzo okačio na društvene mreže.

Iako mu iskrenost nije slabija strana, Đuka je ovog puta pred sve nas izlio toliko količinu emocija, uz zamalo suze, da ovo prosto morate pogledati:

Šta je, dakle, Đuka sve izgovorio u kameru svog mobilnoh telefona?

- Dragi prijatelji, ovo valja doživeti. Ovo je, ovo je nešto najlepše, zato volimo Zvezdu (diže desnu pesnicu u vazduh - prim.aut.), zato što samo sa njom ovo može da se doživi! Oni su sve učinili, ali sve učinili da nas izbace, krali nas u Beogradu, izmišljali penal, ovde su hteli da nas pokradu, 70 minuta igramo s igračem manje, navlači sudija celu utakmicu za njih! - u dahu je ispaljivao uzbuđeni Đuka, a onda je počelo dirljivo obraćanje golmanu Crvene zvezde:

- Borjane, Borjane care! Ne znam šta da kažem! Ovo je nešto najlepše što može da se doživi! Hvala ti Zvezdo, najveća ljubavi na svetu! Idemo, idemo dalje, mi možemo sve! Napred, Zvezdo! - uskliknuo je Đuka gotovo plačućim glasom, s pesnicom u vazduhu, sveže vozbuđen zbog šoka koji je pretrpeo.

Nastavio je Đuka da tvituje sinoć...

Ali i od jutros, poželevši sreću i fudbalerima Partizana koji sutra u Turskoj igraju meč od kojeg im zavisi evropska sudbina:

Komentari su bili šareni. Crveno-bela braća otpozdravljala su Đukanoviću, a bilo je i onih koji su imali ozbiljan transfer blama.

Kako ste vi doživeli ovaj Đukin crveno-beli izliv emocija?

BONUS VIDEO:

Sergej Trifunović: Nebojša Krstić nije čovek, on je mačji izmet

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.