PREDSEDNIK MALATIJE PRIZIVA U POMOĆ ALAHA: Verujem da ćemo pobediti 2:0 uz njegovu volju!
Fudbaleri Malatije, Foto: Starsport©

NADAJU SE

PREDSEDNIK MALATIJE PRIZIVA U POMOĆ ALAHA: Verujem da ćemo pobediti 2:0 uz njegovu volju!

Duel je na programu u četvrtak u 19.00

Objavljeno:

Predsednik Malatije Adil Gevrek obratio se navijačima tog kluba pred revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Partizana.

Duel je na programu u četvrtak u 19.00. Na zvaničnom sajtu kluba, Gevrek je četiri puta pomenuo Alaha za kog se nada da mu je volja da Malatija igra u narednoj rundi.

- Verujem da možemo da pobedimo sa 2:0 i verujemo u Alahovu volju. Važno je da prođemo dalje i za to će nam biti potrebna podrška naših navijača. Ako osetimo tu podršku, verujem da ćemo dati sve od sebe i ići dalje. Naravno, uz Alahovo dopuštenje. Do sada smo odigrali samo tri utakmice i naš tim je iz dana u dan sve bolji i bolji. Mi ne predstavljamo samo Malatiju, nego i celu Tursku. I zato ćemo, uz Alahovo dopuštenje, na najlepši način prezentovati sve. Verujem da su se svi molili za nas - rekao je Gevrek.

Dodao je i da su ciljevi Malatije za ovu sezonu da što dalje doguraju u Ligi Evrope i da osvoji titulu šampiona u domaćem šampionatu. Turski mediji su javili da će u startnoj postavi Malatije igrati Giljerme i Gokan Tore koji su igrali u drugom poluvremenu meča u Humskoj, a Tore je pogodio stativu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.